Marvel City » Filme și seriale Marvel în care Jessica Jones și The Punisher ar putea fi reintegrați
Krysten Ritter și Jon Bernthal au fost actorii care au jucat rolurile personajelor Jessica Jones și Frank Castle (The Punisher) în serialele Marvel care s-au mutat de pe Netflix pe Disney+

Filme și seriale Marvel în care Jessica Jones și The Punisher ar putea fi reintegrați

Probabil unii dintre voi ați auzit deja de personajele Daredevil, Jessica Jones, The Punisher, Luke Cage și/sau Iron Fist. Nu neapărat din benzile desenate Marvel Comics, ci poate din serialele lor care erau mai demult pe Netflix și care s-au mutat relativ recent pe platforma de streaming Disney+.

Daredevil a fost deja reintrodus în Marvel Cinematic Universe, prima dată ca avocatul Matt Murdock în filmul Spider-Man: No Way Home pentru a-l ajuta pe Omul Păianjen în legătură cu evenimentele din filmul Spider-Man: Far From Home. După aceea, Matt Murdock a fost introdus și ca supererou în serialul She-Hulk: Attorney at Law, iar Marvel Studios deja a confirmat că viitorul său este unul sigur, anul viitor având un nou serial propriu, Daredevil: Born Again, care va avea nu mai puțin de 18 episoade.

Ce se va întâmpla însă cu celelalte personaje din serialele care s-au mutat de pe Netflix pe Disney+? Putem doar să presupunem că e posibil ca acestea să nu fie ignorate și să ghicim care ar fi viitoarele producții Marvel unde aceștia s-ar încadra pentru a fi reintroduși în MCU. Azi vom discuta despre două dintre aceste personaje: Jessica Jones și Frank Castle AKA The Punisher.

În ce filme și seriale i-am putea avea pe Jessica Jones și The Punisher?

Jessica Jones

Daredevil: Born Again

Dacă cei de la Marvel Studios vor alege să continue legătura destul de strânsă dintre personajele care au fost în serialele Netflix, Jessica Jones ar putea fi un personaj potrivit pentru a-i oferi o mână de ajutor lui Matt Murdock pentru a-l înfrunta cel mai probabil încă o dată pe Kingpin AKA Wilson Fisk, capul mafiei din New York City.

Jessica Jones și Matt Murdock AKA Daredevil
Jessica Jones și Matt Murdock AKA Daredevil

Având în vedere că în serialul She-Hulk l-am văzut pe Daredevil cu un nou costum, nu ar fi vreo surpriză ca Jessica Jones să ne fie introdusă ca Jewel, Knightress sau Power Woman, toate acestea fiind alter egouri ale ei în benzile desenate, ceea ce ar însemna ca și ea să primească un costum de supererou.

Echo

Echo (Maya Lopez) va avea propriul ei serial în acest an
Echo (Maya Lopez) va avea propriul ei serial în acest an

Pe același principiu ca cel menționat anterior, Jessica Jones ar putea să apară și în serialul Echo ce va apărea în acest an, despre care se zvonește că îl va avea și pe Daredevil la un moment dat. Dacă va fi introdusă în această producție, ea s-ar putea interescta cu Echo AKA Maya Lopez, poate reluându-și rolul pe care l-a jucat și în serialele Marvel de pe Netflix, cel de detectiv particular în cadrul Alias Investigations.

Jessica Jones în următorul film Spider-Man cu Tom Holland?

Dacă a funcționat cu Daredevil, de ce nu ar putea funcționa și cu ea? Există o teorie în rândul fanilor Marvel care susține faptul că Omul Păianjen ar putea deveni un supererou „de stradă”, ceea ce înseamnă că nu va mai interacționa la fel de mult ca înainte cu supereroii care duc lupte intergalactice și nici nu se va confrunta cu supervillains care doresc să distrugă întregul univers, însă va avea interacțiuni mai des cu alți supereroi „de stradă”, care își doresc să protejeze orașul New York, iar răufăcătorii pe care îi va confrunta vor fi un pericol mai mult pentru oraș.

Spider-Man și Jessica Jones sunt în relații bune în benzile desenate Marvel Comics
Spider-Man și Jessica Jones sunt în relații bune în benzile desenate Marvel Comics

Printre personajele cu superputeri care îi mai oferă câte o mână de ajutor lui Spidey (și invers) se regăsesc Daredevil, Luke Cage, Iron Fist, Black Cat, Moon Knight și alții. Cum relația foarte strânsă dintre Luke Cage și Jessica Jones a dus la căsătorie și la creșterea unui copil în benzile desenate și cum Spider-Man se confruntă destul de des și cu Kingpin în benzile desenate, nu ar fi exclus ca al patrulea film Spider-Man să fie de fapt o adevărată bătălie cu Spider-Man, Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist și/sau alții împotriva mai multor supervillains care lucrează pentru capul mafiei, Wilson Fisk.

Un serial Alias Investigations?

Benzile desenate Alias au stat la baza serialelor Jessica Jones și ar putea fi în continuare și într-un nou serial Marvel
Benzile desenate Alias au stat la baza serialelor Jessica Jones și ar putea fi în continuare și într-un nou serial Marvel

Practic am putea primi un serial care ar putea reprezenta oarecum continuarea serialului Jessica Jones, însă ar putea fi realizat într-un mod în care să fie introduse personaje din restul Marvel Cinematic Universe și nu doar cei care au fost în The Defenders.

The Punisher

The Punisher în filmul Thunderbolts?

Deși ne-a fost prezentată deja echipa Thunderbolts, nu ar fi o surpriză să îl avem în film pe The Punisher. Varianta Marvel de Suicide Squad ar putea foarte ușor să ni-l readucă în prim plan pe justițiarul Frank Castle în acest film, deoarece el nu e nici super, nu e nici erou. E doar un fost pușcaș marin extraordinar de bine priceput, care încearcă să facă dreptate de unul singur.

Filmul Thunderbolts va avea premiera în 2024
Filmul Thunderbolts va avea premiera în 2024

Există și un mod în care ar putea fi introdus personajul: Frank Castle ar putea face parte din echipă pe la început sau să fie un aliat al acesteia, după care să realizeze că este manipulat și să se întoarcă împotriva Thunderbolts, dorind să-i elimine.

Filmul Captain America: New World Order l-ar putea avea pe The Punisher

Frank Castle este un admirator al lui Captain America în benzile desenate. E unul dintre motivele pentru care s-a înrolat în armată. „New World Order” îl va avea însă pe Sam Wilson în rolul de Captain America, după ce am văzut cu toții că, la finalul Avengers: Endgame, Steve Rodgers a plecat în trecut pentru a-și trăi viața alături de Peggy Carter.

The Punisher îl respectă atât de mult pe Captain America încât nu vrea să îl lovească
The Punisher îl respectă atât de mult pe Captain America încât nu vrea să îl lovească

The Punisher ar putea fi unul dintre cei care se lasă manipulat de conspirațiile care ne vor fi prezentate în acest film, motiv pentru care ar putea să considere că Sam Wilson nu merită să fie Căpitanul America, ci doar Steve Rodgers, ceea ce ar duce la o confruntare directă între cei doi, însă care se poate încheia cu fostul Falcon câștigându-i respectul lui Frank Castle.

Spider-Man 4 cu Tom Holland?

The Punisher este unul dintre personajele care uneori este un aliat al Omului Păianjen în benzile desenate și care alteori îi face zile fripte. Motivul este ușor de înțeles.

Confruntare între The Punisher și Spider-Man în benzile desenate
Confruntare între The Punisher și Spider-Man în benzile desenate

Frank Castle, așa cum am precizat anterior, e un justițiar care încearcă să își facă de unul singur dreptate, de multe ori apelând inclusiv la uciderea persoanelor pe care le consideră vinovate de diverse infracțiuni, fără să îi aducă pe aceștia în fața justiției. Pe de altă parte, Spider-Man este un supererou, care nu vrea să ucidă pe nimeni și care întotdeauna are remușcări și se consideră de multe ori vinovat dacă nu reușește să prevină moartea mai multor oameni, indiferent dacă sunt sau nu vinovați pentru vreo infracțiune. Presupușii infractori prinși de Omul Păianjen sunt mereu dați pe mâna autorităților.

Această diferență de mentalitate dintre cele două personaje a dus la numeroase conflicte în benzile desenate și poate să ducă la un conflict între ele și într-un potențial film Marvel.

Ar fi tare să îi avem pe Jessica Jones și The Punisher în Spider-Man, nu?

Frank Castle în Daredevil: Born Again?

Frank Castle AKA The Punisher a apărut prima dată în serialul Daredevil
Frank Castle AKA The Punisher a apărut prima dată în serialul Daredevil

Nu trebuie să excludem nici posibila sa apariție în serialul Daredevil: Born Again. The Punisher ar putea să își dorească să îl elimine pe Wilson Fisk, iar prin asta ne referim, bineînțeles, la eliminat „cu totul”. Kingpin și-ar putea găsi astfel un „aliat” nedorit, neașteptat și nesperat, tocmai în persoana lui Daredevil, care, la fel ca Spider-Man, nu ucide, indiferent de cine este vorba, deși își dorește neapărat să îl prindă pe Fisk și să îl dea pe mâna justiției. Așadar, într-un astfel de scenariu, Matt Murdock ar fi nevoit să apeleze la o muncă grea de convingere cu The Punisher, astfel încât Kingpin să ajungă să fie judecat pentru infracțiunile sale.

‘Nuff said pentru ziua de azi. Voi în ce filme și seriale Marvel ați dori să îi vedeți pe Jessica Jones și The Punisher?

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DC Studios a anunțat 5 filme și 5 seriale din noul univers cu supereroi DC!

Elizabeth Olsen vrea să revină în MCU ca Scarlet Witch

Keanu Reeves își dorește să fie Wolverine în Marvel Cinematic Universe

Kang the Conqueror – cum a ajuns supervillainul în Quantum Realm?