Marvel City » Filmul Avengers: Secret Wars ar putea avea 2 părți, Doctor Strange 3 și alte zvonuri
Filmul Avengers: Secret Wars ar putea avea 2 părți

Filmul Avengers: Secret Wars ar putea avea 2 părți, Doctor Strange 3 și alte zvonuri

Face front, true believers! Cei de la Marvel Studios se gândesc să facă niște modificări serioase din mers referitoare la „The Multiverse Saga”, la filmul Avengers: Secret Wars și poate chiar și la Phase 7.

Un raport din luna decembrie ar fi arătat că firma producătoare de filme și seriale cu supereroi ar fi fost nemulțumită de calitatea producțiilor din Phase Four și de modul în care proiectele au fost finalizate. Așadar, se presupune că Marvel Studios a decis să facă un control al calității și că e în plin proces de a lua măsurile necesare pentru a oferi fanilor niște filme și seriale mult mai bune.

Filmul Avengers: Secret Wars va avea două părți?

Conform unui zvon lansat pe Reddit de un utilizator cu reputație serioasă, care a mai postat și în trecut informații din „interior” care în cele din urmă au fost confirmate, filmul Avengers: Secret Wars și punctul culminant al „The Multiverse Saga” vor suferi niște modificări majore. Disclaimer: Vă recomand să nu citiți întreaga postare de acolo, deoarece conține inclusiv spoilere din filmul Ant-Man and the Wasp: Quantumania, care va apărea în cinematografe în data de 17 februarie.

Avengers ar putea avea de furcă cu Kang the Conqueror în 3 filme
Avengers ar putea avea de furcă cu Kang the Conqueror în 3 filme

Sunt discuții „foarte, foarte timpurii” despre a lansa de fapt 2 filme Secret Wars, ceea ce înseamnă ca e posibil ca până în 2026 să primim de fapt 3 filme cu Răzbunătorii sau, poate, The Multiverse Saga să se încheie în Phase 7 și nu în Phase 6.

De ce se gândesc cei de la Marvel Studios să ia această decizie?

Unul dintre motivele pentru care Marvel Studios ar putea să decidă împărțirea Secret Wars în 2 părți ar putea fi și faptul că în benzile desenate acest storyline a fost unul dintre cele mai importante din istoria Marvel, prin urmare o asemenea decizie ar putea fi o adevărată oportunitate pentru a oferi publicului mai multe povestiri impresionante.

Dacă se va lua această decizie, partea ușor dezamăgitoare pentru unii fani e că e posibil ca filmele Avengers: The Kang Dynasty și Avengers: Secret Wars să fie amânate, poate doar cu câteva luni. Însă până când nu avem nimic oficial, rămân aceleași date pentru filmele cu Răzbunătorii.

Alte zvonuri privind Marvel Cinematic Universe

Pe lângă zvonul zilei, mai sunt și alte speculații din lumea Marvel, unele dintre acestea poate că vă vor și binedispune:

Adam Driver aparent nu mai e favorit pentru a juca rolul de Mr. Fantastic în filmul Fantastic Four. Aceeași „sursă” susține că actorul Dev Patel ar fi favoritul pentru rolul de Reed Richards.

– X-Men ’97, continuarea serialului animat X-Men: The Animated Series din anii ’90, va primi cel puțin 2 sezoane.

Un nou film care l-ar putea avea în prim plan pe actorul Benedict Cumberbatch în rolul de Doctor Strange ar putea fi anunțat în curând
Un nou film care l-ar putea avea în prim plan pe actorul Benedict Cumberbatch în rolul de Doctor Strange ar putea fi anunțat în curând

– Printre filmele care ar urma să fie anunțate și care ar trebui să aibă premiera înainte de Avengers: Secret Wars se regăsește și filmul Doctor Strange 3. Ce mai știm e că între The Kang Dynasty (mai 2025) și Secret Wars (mai 2026) vom mai primi cel puțin încă trei filme: două dintre acestea vor avea premiera pe 25 iulie și 7 noiembrie 2025 și unul pe 13 februarie 2026. Probabil că în curând vom afla și care sunt aceste filme ținute secret, la unul dintre următoarele evenimente comic-con importante din SUA.

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Luke Cage și Jessica Jones revin în MCU? Actorii serialelor s-au pozat recent împreună

Zvon: Filmul Deadpool 3 ar putea avea un mare impact asupra filmului Avengers: The Kang Dynasty

The Flash – recapitulare și întrebări la care filmul DC nu a răspuns

Filme și seriale Marvel în care Luke Cage și Iron Fist ar putea reveni