Marvel City » Zvon: Filmul Deadpool 3 ar putea avea un mare impact asupra filmului Avengers: The Kang Dynasty
Filmul Deadpool 3 ar putea să ducă direct la Avengers: The Kang Dynasty

Zvon: Filmul Deadpool 3 ar putea avea un mare impact asupra filmului Avengers: The Kang Dynasty

Un nou zvon despre filmul Deadpool 3 circulă online: cel mai amuzant supererou din universul MCU ar putea juca un rol foarte important în Phase Six, punând bazele intrigii filmului Avengers: The Kang Dynasty!

Conform unui episod din podcastul The Cosmic Circle, personajul Wade Wilson AKA Deadpool, jucat de actorul Ryan Reynolds, va intra în forță în Marvel Cinematic Universe, punând bazele pentru Avengers: The Kang Dynasty.

Ce știm sigur despre The Kang Dynasty și Deadpool 3?

Nu știm foarte multe încă despre următorul film cu Răzbunătorii, decât că se va lansa în data de 2 mai 2025 și că va fi regizat de Destin Daniel Cretton, care a regizat și Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, iar scenaristul va fi Jeff Loveness, același care e și la Ant-Man and the Wasp: Quantumania, care va avea premiera în România vinerea viitoare.

Deadpool și Wolverine, interpretați de actorii Ryan Reynolds și Hugh Jackman
Deadpool și Wolverine, interpretați de actorii Ryan Reynolds și Hugh Jackman

Despre filmul Deadpool 3 știm că e programat să aibă premiera în data de 8 noiembrie 2024 și că îl va avea și pe Wolverine, interpretat de Hugh Jackman. Actorul a declarat că acțiunea din acest film are loc înainte de evenimentele din Logan, unde Wolverine moare, ceea ce explică motivul pentru care personajul e în viață.

De ce ar putea fi Deadpool atât de important pentru The Kang Dynasty?

Am o teorie despre asta și nu aș fi surprins ca Marvel Studios să meargă pe această cale. O prezint pe scurt și probabil vom intra în detalii când vom ști mai multe despre aceste producții. Comicul supererou a fost văzut la finalul filmului Deadpool 2 călătorind în timp, schimbând multe lucruri din istorie, însă nu ne-au fost prezentate în detaliu și efectele acestor modificări asupra cronologiei.

Ba mai mult, poate la începutul Deadpool 3 îl vom vedea că va călători în timp să îl salveze pe Logan, fiindcă poate știe că acesta va muri. Schimbările lui Wade Wilson ar putea fi motivul pentru care timeline-ul din universul său o ia razna, iar el poate să ajungă pe mâna TVA-ului (Time Variance Authority) din cronologia sa, la fel cum a pățit-o și Loki în primul sezon al propriului său serial, iar apoi ar putea să întâlnească varianta acelei cronologii de Kang the Conqueror.

Voi ce părere aveți? Cum va fi introdus Deadpool în MCU și ce impact va avea filmul Deadpool 3 pentru Avengers: The Kang Dynasty?

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kang the Conqueror – cine este supervillainul din benzile desenate care se va confrunta cu Ant-Man și cu Avengers?

Filmul Ant-Man and the Wasp: Quantumania a primit un nou trailer înainte de lansare

Guardians of the Galaxy, Vol. 3 e în topul celor mai lungi filme Marvel din istoria MCU

DC Studios va anunța mâine filmele din prima fază a noului univers DC