Marvel City » Luna viitoare încep filmările pentru Captain America: New World Order
Sam Wilson (fostul Falcon) este noul Captain America

Luna viitoare încep filmările pentru Captain America: New World Order

Conform Anthony Mackie, starul de la Hollywood care a interpretat rolul supereroului Falcon în MCU și a devenit al doilea Captain America din univers în serialul Falcon and the Winter Soldier, a declarat în cadrul unui interviu că peste o lună vor începe filmările pentru Captain America: New World Order, producție Marvel care e programată să aibă premiera în luna mai 2024.

Actorul care interpretează rolul lui Sam Wilson în MCU a spus despre film: „Abia acum pornim la drum, începem să fim pregătiți și gata de plecare.”

Harrison Ford va fi generalul Ross în Captain America 4

Harrison Ford va urma să joace pentru prima dată rolul de Thunderbolt Ross, având în vedere că actorul William Hurt, actorul care interpreta acest rol până acum în MCU, ne-a părăsit în martie 2022. În legătură cu venirea lui Ford în lumea cinematografică Marvel, Anthony Mackie a glumit, spunând că e pregătit să îi explice totul despre MCU, prezentându-i o „defalcare completă” și că vor avea nevoie de „niște notițe”. „Sunt foarte entuziasmat să fac asta”, a mai declarat actorul.

Harrison Ford va interpreta rolul generalului Ross în următorul film Captain America și în Thunderbolts
Harrison Ford va interpreta rolul generalului Ross în următorul film Captain America și în Thunderbolts

Harrison Ford e și el entuziasmat de ideea de a avea un rol important în filmul Captain America: New World Order, spunând în cadrul unui alt interviu: „Îmi place să fac ceva diferit față de ce am făcut până acum și să îi mulțumesc pe oameni cu asta. Așa că voi încerca o bucățică din asta.”. Actorul cunoscut și pentru rolul principal din filmele Indiana Jones, îl va interpreta pe Thunderbolt Ross nu doar în al patrulea film Captain America, ci și în filmul Thunderbolts, care va avea premiera în iulie 2024.

Despre ce va fi Captain America: New World Order?

Foarte multe detalii despre această producție încă nu știm, însă e de așteptat ca filmul să fie continuarea serialului Falcon and the Winter Soldier, unde vom vedea ce fel de probleme va întâmpina Sam Wilson în noul său rol de supererou și vom vedea poate cum îl va afecta acest nou rol.

The Punisher îl respectă atât de mult pe Captain America încât nu vrea să îl lovească
The Punisher îl respectă atât de mult pe Captain America încât nu vrea să îl lovească

Va fi interesant de văzut cum se va descurca noul Căpitan America, având în vedere că nu e un supersoldat, precum Steve Rodgers. S-ar putea să vedem și anume surprize în film, cum ar fi de exemplu să îl vedem (re)introdus pe The Punisher, care în benzile desenate îl apreciază foarte mult pe Captain America, cel puțin pe Steve.

Sunteți entuziasmați să îl vedeți pe fostul Falcon în acțiune, în noul său rol de Captain America?

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scenele de final din Ant-Man and the Wasp: Quantumania explicate pe înțelesul tuturor

Totul despre scenele de final din Shazam! Fury of the Gods

Prima poză oficială cu Lady Gaga în rolul de Harley Quinn, în filmul Joker: Folie à Deux

The Flash – recapitulare și întrebări la care filmul DC nu a răspuns