Marvel City » Jon Bernthal va reveni în rolul de The Punisher în serialul Daredevil: Born Again!
Poster cu The Punisher și Daredevil realizat de către un fan

Jon Bernthal va reveni în rolul de The Punisher în serialul Daredevil: Born Again!

Cei de la The Hollywood Reporter au dat o știre în exclusivitate în ultimele ore, anunțând că actorul Jon Bernthal va reveni în rolul de Frank Castle AKA The Punisher în serialul Daredevil: Born Again, care se va lansa anul viitor pe Disney+! Marvel Studios nu a confirmat încă știrea, însă The Hollywood Reporter rareori dă greș, deci e doar o chestiune de timp până când va avea loc și anunțul oficial.

Conform benzilor desenate Marvel Comics, justițiarul The Punisher nu a apărut deloc în storyline-ul Born Again scris de Frank Miller și desenat de David Mazzuchelli, prin urmare serialul va devia într-o oarecare măsură de la acesta. În serialele Marvel mutate de pe Netflix pe Disney+ l-am văzut însă și pe Frank Castle luptând împotriva lui Kingpin AKA Wilson Fisk, capul mafiei underground și marele arch-enemy al lui Matt Murdock AKA Daredevil, ceea ce înseamnă că nu e deloc surprinzător că Frank Castle va face și el parte din acest serial.

Ce mai știm despre celelalte personaje din serialele cu Daredevil mutate de pe Netflix pe Disney+

Charlie Cox va mai apărea în rolul de Daredevil și în serialul Echo, la fel și Vincent D’Onofrio în rolul de Kingpin. The Hollywood Reporter mai spun că e posibil ca acotii Deborah Ann Woll și Elden Henson să nu revină în rolurile de Karen Page și Foggy Nelson și nici nu este clar dacă aceste personaje vor fi interpretate de alți actori sau nu vor fi implicate deloc în următoarele producții MCU.

Au de gând cei de la Marvel Studios să refacă The Defenders, cu Iron Fist, Luke Cage, Jessica Jones și Daredevil?
Au de gând cei de la Marvel Studios să refacă The Defenders, cu Iron Fist, Luke Cage, Jessica Jones și Daredevil?

Nu am fi deloc surprinși ca Jessica Jones și Luke Cage să revină și ei în același serial. Așa cum spuneam și în alte articole, momentan MCU duce lipsă de producții cu supereroi de stradă, iar revenirea lui The Punisher e de bun augur și la fel ar fi și revenirea celorlalți supereroi din serialele Netflix mutate pe Disney+.

Încă o predicție corectă marca Marvel City privind revenirea lui Jon Bernthal

Mai țineți minte că serialul Daredevil: Born Again era pe lista noastră de producții Marvel în care The Punisher ar putea reveni? Având în vedere că revenirea sa va avea loc pe la începutul lui 2024, nu ar fi exclus ca acesta să apară și în filmul Captain America: New World Order sau în Thunderbolts, așa cum am menționat tot în acel articol.

Actorul Jon Bernthal interpretrează rolul de Frank Castle AKA The Punisher
Actorul Jon Bernthal interpretrează rolul de Frank Castle AKA The Punisher

Tot atunci vă spuneam că e posibil ca în Daredevil: Born Again Jon Bernthal să joace rolul unui Frank Castle care își dorește să îl elimine pe Wilson Fisk. The Punisher nu este un supererou, ci un justițiar care își face dreptate de unul singur, iar din punctul său de vedere dreptatea implică destul de des și uciderea celor pe care el îi consideră răufăcători.

Pe de altă parte, Matt Murdock AKA Daredevil este un supererou care își dorește ca infractorii să ajungă pe mâna justiției, având un cod moral clar, „fără ucideri”, la fel ca Spider-Man. Este posibil ca Wilson Fisk să fie un potențial motiv pentru care The Punisher și Daredevil ar putea intra într-un conflict în Born Again, însă numai anul viitor vom afla dacă așteptările ne vor fi confirmate…

Sunteți entuziasmați să îl revedeți pe actorul Jon Bernthal în rolul de The Punisher în MCU? Ce credeți că va face Frank Castle în serialul Born Again?

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vești bune despre starea de sănătate a actorului Jeremy Renner, Hawkeye în Marvel Cinematic Universe

Guardians of the Galaxy, Vol. 3 e în topul celor mai lungi filme Marvel din istoria MCU

DC Studios vor anunța și mai multe filme și seriale din universul DCU

Ant-Man and the Wasp: Quantumania e în topul negativ al filmelor MCU pe Rotten Tomatoes