Marvel City » Luke Cage și Jessica Jones revin în MCU? Actorii serialelor s-au pozat recent împreună
Jessica Jones și Luke Cage revin și ei în Born Again?

Luke Cage și Jessica Jones revin în MCU? Actorii serialelor s-au pozat recent împreună

Luke Cage și Jessica Jones. „The Power Couple”, atât la propriu, cât și la figurat. Atât în benzile desenate, cât și în serialele Marvel care s-au mutat de pe Netflix pe Disney+. Acest cuplu perfect ar putea reveni în Marvel Cinematic Universe, după ce actrița Krysten Ritter, care o interpretează pe Jessica Jones, a publicat două story-uri pe Instagram în care apare alături de Mike Colter, actorul care joacă rolul lui Luke Cage.

Ba chiar la una dintre poze, actrița a atașat și textul „Hey Hey Power Man”, Power Man fiind primul nume de supererou pe care l-a purtat Luke Cage, cunoscut pentru pielea sa indestructibilă. Bineînțeles, cele două poze s-ar putea să nu însemne nimic, dar în același timp s-ar putea să reprezinte un indiciu care ar putea să îi entuziasmeze pe fanii serialelor și pe cititorii de benzi desenate Marvel Comics.

Poză publicată de actrița Krysten Ritter, alături de actorul Mike Colter
Poză publicată de actrița Krysten Ritter, alături de actorul Mike Colter
E „Power Man” un indiciu oferit de către actrița Krysten Ritter pentru fanii Marvel, privind revenirea personajelor Luke Cage și Jessica Jones în MCU?
E „Power Man” un indiciu oferit de către actrița Krysten Ritter pentru fanii Marvel, privind revenirea personajelor Luke Cage și Jessica Jones în MCU?

Ce șanse sunt să revină Luke Cage și Jessica Jones în MCU?

Având în vedere că deja îl avem pe Matt Murdock AKA Daredevil în Marvel Cinematic Universe, e destul de probabil ca Marvel Studios să își dorească readucerea personajelor care au fost în serialele Marvel de pe Netflix mutate pe Disney+, printre aceștia fiind inclusiv Jessica Jones și Luke Cage.

Un alt motiv pentru care e destul de probabil să îi revedem în următorii ani pe cei doi e faptul că momentan Marvel cam duce lipsa supereroilor care să se lupte în „stradă” și nu prin diverse galaxii, universuri paralele, microversuri și alte locuri mult prea științifico-fantastice. Momentan singurul este Daredevil, însă Kevin Feige, directorul Marvel Studios, a confirmat recent că și Spider-Man va trece acum la combatera infracțiunilor de „stradă”. În afară de cei 2, poate că doar pe She-Hulk o mai avem (și poate și Hawkeye, însă e cam retras pe jumătate, nu?), așa că e nevoie și de personaje precum cele interpretate de Mike Colter și Krysten Ritter. Există și niște zvonuri că Daredevil își va face apariția în serialul Echo, unde o va căuta pe Jessica Jones, însă încă nu au fost confirmate.

De altfel, am scris un articol relativ recent despre posibila revenire a Jessicăi Jones în MCU, prezentând inclusiv niște modalități prin care s-ar putea întoarce ea și The Punisher. L-ați citit, nu? Ei bine, va urma în curând un articol în care voi scrie și despre filmele și serialele în care ar putea să apară Luke Cage și Iron Fist în MCU.

Timpul ne va spune cât va mai trebui să așteptăm până când îi vom revedea pe cei doi actori. Voi cât de entuziasmați ați fi dacă Marvel Studios ar confirma revenirea supereroilor Luke Cage și Jessica Jones în viitoarele producții Marvel Cinematic Universe?

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ant-Man and the Wasp: Quantumania e mult mai apreciat de către fani decât de critici

Jon Bernthal va reveni în rolul de The Punisher în serialul Daredevil: Born Again!

Ant-Man and the Wasp: Quantumania va fi cel mai lung film cu Ant-Man în prim plan!

Scenele de final din Ant-Man and the Wasp: Quantumania explicate pe înțelesul tuturor