Marvel City » Filmul Ant-Man and the Wasp: Quantumania a primit un nou trailer înainte de lansare
Ant-Man and the Wasp: Quantumania are 2 scene de final

Filmul Ant-Man and the Wasp: Quantumania a primit un nou trailer înainte de lansare

Mai sunt mai puțin de două săptămâni până când apare filmul Ant-Man and the Wasp: Quantumania, iar Marvel Studios ne-a făcut cadou ieri un nou trailer de marketing, care cuprinde mai multe cadre care nu ne-au fost prezentate anterior.

Cel mai așteptat film al acestei luni ni-l prezintă în trailer pe Kang the Conqueror ca fiind și mai amenințător cu Ant-Man și apropiații săi. Pe lângă asta, noul clip lansat de Marvel ne arată și mici detalii narative, ca de exemplu faptul că relația de dragoste dintre Scott Lang AKA Omul Furnică și Hope van Dyne AKA Wasp este una foarte puternică. De asemenea, trailerul accentuează ideea că Ant-Man regretă enorm că nu a reușit să petreacă timpul pierdut în Quantum Realm alături de Cassie Lang, fiica sa.

La ce ar trebui să ne așteptăm de la filmul Ant-Man and the Wasp: Quantumania?

Deși primele două filme care l-au avut în centrul atenției pe Scott Lang au fost mai mult comice, confruntarea sa cu Kang the Conqueror va fi un test uriaș pentru el, deoarece acum va întâlni un supervillain foarte periculos și inteligent, care în benzile desenate vrea să cucerească timpul și spațiul.

Ant-Man și Kang the Conqueror în filmul Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Ant-Man și Kang the Conqueror în filmul Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Așa cum am amintit în articolele anterioare, Nathaniel Richards AKA Kang a fost introdus deja în serialul Loki, numai că era vorba de o altă variantă a sa, numită He Who Remains. Acea variantă a avut niște trăsături morale, însă la finalul serialului i-a avertizat pe Loki și Sylvie de faptul că încă nu i-au întâlnit variantele din celelalte dimensiuni, care sunt cu adevărat periculoase. Așadar, ar trebui poate să ne așteptăm ca în acest film să nu vedem doar un singur Kang the Conqueror, ci poate încă cel puțin o variantă a sa.

Pe cel pe care îl vedem în clipurile de promovare pare evident captiv în Quantum Realm și că are nevoie de ajutor din partea lui Ant-Man pentru a ieși din această dimensiune. Directorul Marvel Studios, Kevin Feige a și confirmat de altfel că nu are acces la toate puterile sale. Prin urmare, unul dintre marile mistere pe care probabil le vom elucida doar după vizionarea filmului este dacă acest Kang din trailer este exact același care se va confrunta cu Avengers în Avengers: The Kang Dynasty și poate și în Avengers: Secret Wars SAU este cumva vorba de o altă variantă a sa, ori poate… de mai mulți? Voi ce părere aveți?

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

James Gunn (DC Studios) răspunde unor acuzații: „Nu am mințit niciodată fanii și nici nu o voi face!”

Scenele de final din Ant-Man and the Wasp: Quantumania explicate pe înțelesul tuturor

Cine este High Evolutionary, personajul care își va face apariția în Guardians of the Galaxy, Vol. 3?

5 producții Marvel Studios pe care trebuie să le vedeți înainte de Ant-Man and the Wasp: Quantumania, conform Disney