Marvel City » Green Arrow revine în Arrowverse, pentru un episod special din ultimul sezon The Flash!
The Flash (Barry Allen) și Green Arrow (Oliver Queen), jucați de actorii Grant Gustin și Stephen Amell în Arrowverse

Green Arrow revine în Arrowverse, pentru un episod special din ultimul sezon The Flash!

The CW, compania care produce serialele din universul Arrowverse, bazate pe benzile desenate de la DC Comics, a anunțat oficial azi revenirea actorului Stephen Amell în rolul de Green Arrow, pentru un episod special din ultimul sezon al serialului The Flash, care va marca și sfârșitul Arrowverse.

Green Arrow va reveni alături de personajele Kid Flash (Wally West), Spartan (John Diggle) și Bloodwork (Ramsey Rosso), care au fost anunțați oficial ieri. The CW a anunțat deja și episodul în care va reveni Stephen Amell ca Oliver Queen, este vorba de episodul cu numărul 9. Ultima dată când actorul a jucat rolul Arcașului Verde a fost în 2020.

Producătorul executiv al ultimului sezon din The Flash, Eric Wallace, a spus următoarele despre revenirea lui Green Arrow:

„Îndată ce ultimul sezon a fost anunțat, am știu că ne dorim ca Stephen să revină și să joace din nou rolul lui Oliver Queen. Până la urmă, Oliver a fost cel care l-a lansat pe Barry Allen AKA The Flash în drumul său spre acte de eroism. Acesta e motivul pentru care toată lumea din Team Flash a simțit tare că e important să recreeze un ciclu complet cu revenirea lui Oliver în sezonul final din The Flash. Rezultatul e un episod memorabil și emoțional despre care sperăm că va fi pe placul fanilor Arrowverse. Totul este pentru a spune „Mulțumim” tuturor pentru că ne-au urmărit și ne-au susținut showul pe parcursul a nouă ani minunați. Abia așteptăm ca toată lumea să îi vadă pe Grant și Stephen salvând lumea împreună încă o dată. Și da, episodul va avea emoții, frisoane și lacrimi.”

Grant Gustin va reveni pentru ultima dată ca The Flash în data de 8 februarie, pentru 13 episoade. Alți actori confirmați sunt: Candice Patton (Iris West-Allen) și Danielle Panabaker (Caitlin Snow).

Acestea fiind spuse, va fi interesant de văzut cum va fi readus la viață Green Arrow, fiindcă după cum bine știți, dacă ați urmărit Arrowverse, acesta și-a sacrificat viață pentru a salva întregul univers. Ultima dată când Stephen Amell a jucat rolul de Oliver Queen a fost sub forma de Spectre și a căpătat puteri cu ajutorul cărora a recreat multiversul. După aceea, Oliver a decedat și a doua oară, supereroii rămași luptând astfel și în memoria sa. O variantă pentru readucerea revenirea lui Oliver Queen ar putea fi călătoria în timp, însă rămâne de văzut.

Voi ce părere aveți, cum ați vrea sa fie readus Green Arrow pentru acel episod special din The Flash? Sunteți să îi vedeți pe Oliver Queen și Barry Allen salvând universul împreună, pentru ultima dată?

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filmul Avengers: Secret Wars ar putea avea 2 părți, Doctor Strange 3 și alte zvonuri

Batman va fi interpretat de un nou actor în DCU, conform James Gunn, co-directorul DC Studios

Wonder Woman apare în Shazam! Fury of the Gods?

Mobius (Owen Wilson) va apărea în Deadpool 3? Nou zvon despre viitorul MCU