Marvel City » Câte scene de final sunt în filmul The Flash
The Flash îl va întâlni pe Batman interpretat de Michael Keaton

Câte scene de final sunt în filmul The Flash

The Flash rulează începând de azi în cinematografele din țară, prin urmare cu siguranță sunteți curioși să știți câte scene de final sunt. În această scurtă postare nu am să vă dau spoilere, însă vă voi spune la ce să vă așteptați, astfel încât să decideți voi dacă merită sau nu să rămâneți până în capăt.

Noul blockbuster propus de DC Studios este „unul dintre cele mai bune filme cu supereroi făcute vreodată”, conform noului co-director James Gunn și asta probabil fiindcă va adapta storyline-ului Flashpoint din benzile desenate, prin care Barry Allen AKA The Flash va reseta întregul univers principal DC.

The Flash trebuie să răspundă la mai multe întrebări referitoare la universul DC

Ne așteptăm ca acest film să ne răspundă la câteva întrebări, cum ar fi de exemplu:

– Vor mai fi și alți superviteziști în afară de cei doi Barry Allen prezentați în trailerul filmului The Flash? Vom avea o apariție surpriză a actorului Grant Gustin, reprezentând The Flash din Arrowverse, în ciuda faptului că el a negat această informație?

– Va fi General Zod principalul supervillain al acestui film sau va fi de fapt altcineva, poate chiar Reverse-Flash, având în vedere posibilul indiciu privind culoarea galbenă a îmbrăcămintelor portate de către unul dintre cei doi Barry Allen în trailerul filmului?

– Cum a ajuns Barry Allen să se întâlnească cu Batmanul anilor ’90, interpretat de Michael Keaton?

– Cum se va reseta întregul univers DC după schimbările pe care le va face The Flash călătorind în trecut?

Iar lista întrebărilor poate continua.

The Flash are o singură scenă de final, dar…

Filmul The Flash are o singură scenă de final, spre deosebire de alte filme cu supereroi, care în ultimul timp ne-au obișnuit cu o scenă mid-credits și cu una post-credits. Singura scenă din The Flash are loc după credits. Nu vă spun ce se va întâmpla în această scenă, însă pot să vă spun că are legătură cu viitorul noului univers DC, mai exact cu primul său capitol, Gods & Monsters, oferindu-ne niște indicii subtile cu privire la ce personaje vechi și/sau noi ar putea rămâne sau ar putea fi introduse în universul de care James Gunn va fi responsabil în totalitate.

Nu trebuie să fiți dezamăgiți de faptul că primiți o singură scenă de final. De ce? Fiindcă finalul filmului este practic exact o scenă de final fără credits, așadar e de parcă The Flash ar avea de fapt 2 scene, la fel ca alte filme cu supereroi. Nu dau detalii pentru că nu vreau să vă stric distracția. Mai multe detalii și mai multe teorii și speculații despre viitorul DCU vor veni cu siguranță în perioada următoare.

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zvon: Filmul Deadpool 3 ar putea avea un mare impact asupra filmului Avengers: The Kang Dynasty

Guardians of the Galaxy, Vol. 3 e în topul celor mai lungi filme Marvel din istoria MCU

Kang the Conqueror – cum a ajuns supervillainul în Quantum Realm?

Secret Invasion – totul despre storyline-ul Marvel Comics care stă la baza unui nou serial!