Marvel City » Va reveni Iron Man în MCU? Actorul Jonathan Majors îl vrea pe Robert Downey Jr. în Avengers: The Kang Dynasty!
Îl vom revedea pe Iron Man AKA Tony Stark în Avengers: The Kang Dynasty?

Va reveni Iron Man în MCU? Actorul Jonathan Majors îl vrea pe Robert Downey Jr. în Avengers: The Kang Dynasty!

Avengers: The Kang Dynasty, a cincea producție Marvel Studios care îi va avea în prim plan pe Răzbunători, l-ar putea readuce pe actorul Robert Downey Jr. în rolul de Iron Man (Tony Stark), dacă cei din echipa lui Kevin Feige vor dori să împlinească dorința lui Jonathan Majors, actorul care interpretează rolul supervillainului Kang the Conqueror.

Într-un interviu acordat publicației Lifehacker, Jonathan Majors a declarat că speră ca Robert Downey Jr. să se întoarcă în rolul lui Tony Stark în următorul film Avengers!

Ce a spus Jonathan Majors despre RDJ și Iron Man

Rolul de Kang the Conqueror în Marvel Cinematic Universe este jucat de actorul Jonathan Majors
Rolul de Kang the Conqueror în Marvel Cinematic Universe este jucat de actorul Jonathan Majors

După ce a fost întrebat cu cine și-ar dori să lucreze în Avengers 5, superstarul de la Hollywood care îl interpretează pe Kang Cuceritorul în MCU a declarat că e un mare admirator al lui RDJ ca actor, amintind ce a făcut acesta pentru producțiile cinematice cu supereroi: „Robert Downey Jr., pur și simplu îmi tot apare în cap. Știu că este un OG, adică este unul dintre cei originali. Sunt un mare admirator al său ca actor. Cred că ceea ce a făcut ca Iron Man este un dar pentru cultură, în mare parte.”

Jonathan Majors și-a imaginat deja o eventuală întâlnire cu Robert Downey Jr. pe platourile de filmare: „Știți, mi se pare că e un artist foarte fascinant, motiv pentru care și Iron Man e atât de fascinant. Modul în care îl interpretează pe Iron Man e foarte fascinant și el reprezintă o viziune foarte clară a lumii și a energiei echipei Avengers. Iar Kang cred că reprezintă o altă eră. Ar fi chiar interesant să vedem cele două personaje întâlnindu-se și să aibă o scurtă conversație.”

Cum s-ar putea întoarce Robert Downjey Jr. pentru a juca din nou rolul de Iron Man?

Decesul lui Tony Stark în filmul Avengers: Endgame a devenit una dintre cele mai importante decese din întreaga istorie a Marvel Cinematic Universe, așadar nu e o surpriză că Jonathan Majors îl dorește înapoi pe Robert Downey Jr.

Marvel Studios au la dispoziție o mulțime de metode pentru a-l readuce pe Tony Stark în MCU. De exemplu, mulți fani consideră că, având în vedere că suntem în „The Multiverse Saga”, Kang the Conqueror se va întâlni cu o variantă de Iron Man din alt univers, dacă nu cumva cu mai multe variante ale sale.

Nathaniel Richards e atât Iron Lad, cât și Kang the Conqueror în Marvel Comics
Nathaniel Richards e atât Iron Lad, cât și Kang the Conqueror în Marvel Comics

O altă metodă prin care Tony Stark ar putea fi readus la viață e… chiar de către Kang the Conqueror, călătorind în timp! În benzile desenate, Nathaniel Richards AKA Kang, este foarte pasionat de Iron Man în adolescență, motiv pentru care el devine supereroul Iron Lad, înainte de a deveni supervillainul Kang, înființând echipa de supereroi Young Avengers.

Voi ce părere aveți? Îl vom revedea pe Robert Downey Jr. în MCU, în rolul de Tony Stark?

Post navigation

  • Da, va reveni este oficial deja din sursele mele. E frumos site-ul tău Marian, sunt Luci de la Cineplexx SM sala 1 rindul deluxe.Numai bine. Ai informații în timp real, sper sa fie un succes acest site.E nevoie de el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Serialul Secret Invasion apare abia în iunie? Mai multe showuri Marvel ar putea fi amânate

Mysterio nu a murit în Spider-Man: Far From Home? Și-a înscenat moartea în benzile desenate Marvel

Ben Affleck își ia adio de la DC Studios. The Flash – ultimul film în care va fi implicat?

Filmul Ant-Man and the Wasp: Quantumania a primit un nou trailer înainte de lansare