Marvel City » Marvel Horror-verse: Vom primi mai multe filme și seriale horror, conform unui oficial Marvel Studios!
Marvel Studios a testat piața horror și cu filmul Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Marvel Horror-verse: Vom primi mai multe filme și seriale horror, conform unui oficial Marvel Studios!

Salutare, cetățeni Marvel! Avem o nouă veste, una groaznic de tare! Stephen Broussard, vicepreședintele departamentului de Producție și Dezvoltare din cadrul Marvel Studios, a participat la podcastul D23: Inside Disney, unde a dat vești nemaipomenite fanilor producțiilor de groază: în perioada următoare vom primi mai multe filme și seriale horror.

Ce a declarat oficialul Marvel Studios, Stephen Broussard

Întrebat dacă specialul Werewolf by Night are legătură cu Phase 5, a declarat că „orice e posibil în MCU”, cu toate că a recunoscut că s-a dorit să fie doar un „one-off holiday special”. Cu toate acestea, a recunoscut că personaje precum Elsa, Man-Thing și altele, introduse în specialul de Halloween, „sunt prea cool” pentru a renunța la ele și că își dorește ca Marvel să exploreze în continuare partea sa întunecată:

„Deci specialul a fost făcut ca o ediție specială de Halloween, un exercițiu stilistic executat împreună cu bunul nostru prieten Michael Giacchino. Dar acele personaje sunt prea cool pentru a renunța la ele. Dacă voi fi implicat în vreun proiect, voi face ca Marvel să sape în universul horror, în partea sa întunecată. Sunt o mulțime de personaje tari din acea lume. Elsa, așa cum ai menționat, a fost fantastică, interpretată de Laura (n.n. Laura Donnelly). Îmi place și Gael (n.n. actorul Garcia Bernal). Am fost mereu un fan al acestuia. Oamenii chiar au apreciat relația sa cu Ted AKA Man-Thing. Așadar, avem niște personaje grozave acolo, o lume grozavă și un mediu grozav.”

Werewolf by Night a fost un special de Halloween foarte apreciat de către critici și de către fani
Werewolf by Night a fost un special de Halloween foarte apreciat de către critici și de către fani

Când am putea primi mai multe filme și seriale horror produse de Marvel?

Marvel Studios deja au testat piața cu mai multe materiale, printre care Werewolf by Night, specialul de Halloween de pe Disney+ amintit anterior, cu serialul Moon Knight pe aceeași platformă de streaming și chiar și cu mai multe episoade cu zombie-uri din serialul animat What If…?, iar pe marile ecrane cu filmul Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Iar acum, aflați în Phase 5, urmează să vedem mai mulți vampiri în filmul Blade și probabil vom avea oportunitatea să vedem momente de groază și în serialul Agatha: Coven of Chaos.

Însă, având în vedere că acum suntem în The Multiverse Saga, filme și seriale care vor avea monștri, vampiri, zombies sau alte ființe de speriat, pot apărea de fapt oricând. Așa cum a zis și Stephen Broussard, „orice este posibil în MCU”. Cu puțin noroc, vom afla mai multe detalii despre astfel de proiecte în lunile următoare.

Voi ce părere aveți? Sunteți curioși să vedeți mai multe filme și seriale de horror produse de Marvel Studios?

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce personaje „surpriză” vom avea în filmul Ant-Man and the Wasp: Quantumania?

The Flash – recapitulare și întrebări la care filmul DC nu a răspuns

Luna viitoare încep filmările pentru Captain America: New World Order

Kevin Feige, directorul Marvel Studios, nu crede că lumea se va sătura vreodată de filmele cu supereroi