Marvel City » Mobius (Owen Wilson) va apărea în Deadpool 3? Nou zvon despre viitorul MCU
Mobius, personaj interpretat de actorul Owen Wilson, ar putea să apară în Deadpool 3

Mobius (Owen Wilson) va apărea în Deadpool 3? Nou zvon despre viitorul MCU

Un nou zvon interesant a fost anunțat zilele trecute la The Hot Mic Podcast cu John Rocha (minutul 15:05), care sugerează că agentul Mobius și TVA (Time Variance Authority) vor avea un rol important în filmul Deadpool 3.

Mobius, personajul interpretat de actorul Owen Wilson, a fost introdus în Marvel Cinematic Universe în serialul Loki. Acesta este un agent angajat la TVA, o „autoritate” creată de varianta de Kang the Conqueror numită He Who Remains, scopul acestei instituții fiind cel de a preveni izbucnirea unui război multiversal în „cronologia sacră”.

De ce Mobius și TVA ar putea apărea în Deadpool 3

Posibil indiciu? Ryan Reynolds a interacționat deseori pe Twitter cu un cont care pretinde că ar fi Miss Minutes
Posibil indiciu? Ryan Reynolds a interacționat deseori pe Twitter cu un cont care pretinde că ar fi Miss Minutes

Încă de mai mult timp se zvonește că Deadpool 3 va avea o legătură importantă cu multiversul, având în vedere că în universul filmelor X-Men atât Deadpool, cât și Wolverine au călătorit în timp, prin schimbările lor creând astfel noi cronologii paralele, probabil care nu sunt pe placul celor de la TVA. De asemenea, Ryan Reynolds a comunicat de mai multe ori pe Twitter cu un cont care pretinde că ar fi Miss Minutes, din serialul Loki. Conform podcastului, va apărea și Miss Minutes în Deadpool 3.

Prin urmare, implicarea lui Mobius în acest film nu ar fi deloc o surpriză, iar în sezonul 2 din serialul Loki am putea afla mai multe detalii despre Deadpool 3, poate inclusiv modul în care se va face legătura între MCU și universul filmelor cu mutanți. Din păcate însă pentru fanii Loki, nu știm încă dacă își va face și tricksterul nostru preferat apariția în următorul film cu supereroul interpretat de Ryan Reynolds.

Ce rol ar putea avea TVA în Deadpool 3?

Deadpool și Wolverine ar putea fi pedepsiți de Time Variance Authority pentru călătoria în timp
Deadpool și Wolverine ar putea fi pedepsiți de Time Variance Authority pentru călătoria în timp

Principala teorie care circulă online despre următorul film Deadpool e faptul că Time Variance Authority îi va aresta pe Wolverine și pe Deadpool pentru că au călătorit în timp, schimbând evenimentele „care ar fi trebuit să aibă loc în cronologia sacră” din propriul lor univers. Logan a fost văzut făcând asta în X-Men: Days of Future Past, pe când personajul lui Ryan Reynolds a fost văzut făcând asta în Deadpool 2.

Așadar, acesta ar putea fi principalul motiv al unui potențial conflict între TVA și cei doi supereroi din universul X-Men. Pe lângă arestarea supereroilor, un alt rol important pe care îl va avea agentul Mobius și colegii lui de la TVA e să se asigure că Wade Wilson și Logan nu vor scăpa din arest. Vor reuși asta? Rămâne de văzut.

Un alt zvon care circulă online e faptul că e posibil ca în Deadpool 3 să îl avem și pe Kang the Conqueror, de altfel acest film e și pe lista noastră de 10 producții Marvel Studios în care ar putea reveni supervillainul interpretat de Jonathan Majors.

Voi ce părere aveți? Îi vom avea pe Mobius împreună cu TVA în Deadpool 3?

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iron Man: cel puțin 4 variante interpretate de Robert Downey Jr. ar putea trăi în multiversul MCU

Kingpin vs. Spider-Man în MCU? Vincent D’Onofrio vrea să apară în Spider-Man 4!

Keanu Reeves își dorește să fie Wolverine în Marvel Cinematic Universe

Mark Ruffalo a ezitat să spună dacă Iron Man și Captain America vor reveni în MCU