Marvel City » Adam Driver în filmul Fantastic Four din 2025, în rolul de Mr. Fantastic?
Va fi Adam Driver în filmul Fantastic Four?

Adam Driver în filmul Fantastic Four din 2025, în rolul de Mr. Fantastic?

Face front, true believers! Avem o informație proaspătă, de interes marvelian: Adam Driver în filmul Fantastic Four, în rolul de Mr. Fantastic?

Deși mai sunt 3 ani până atunci, Marvel Studios ne-au anunțat deja o parte din filmele pe care le vor lansa în Phase Six, din care face parte și viitorul film Fantastic Four, anunțat pentru data de 14 februarie 2025, poate o zi numai bună să îți petreci la cinema ziua de Valentine’s alături de persoana fantastică din viața ta.

Apropo de persoane fantastice, se pare că Marvel sunt în discuții cu actorul Adam Driver pentru rolul de Reed Richards (Mr. Fantastic) în universul principal MCU, deși în Doctor Strange in the Multiverse of Madness l-am avut în acest rol pe John Krasinski, doar că într-un alt univers.

Rolul de Reed Richards dintr-un alt univers a fost interpretat de actorul John Krasinski în Doctor Strange and the Multiverse of Madness
Rolul de Reed Richards dintr-un alt univers a fost interpretat de actorul John Krasinski în Doctor Strange and the Multiverse of Madness

Deși se zvonea că îl vom avea pe Krasinski și în universul principal din Marvel Cinematic Universe, iar pe soția lui din realitate (actrița Emily Blunt) în rolul de Sue Richards (Invisible Woman), aparent Marvel are de gând să îi ofere rolul de „Reeds” actorului care a interpretat și rolul lui Kylo Ren în Star Wars. Așadar, Adam Driver a mai colaborat cu Disney într-o trilogie științifico-fantastică, serie de filme care l-a adus în prim plan pe marile ecrane. Având în vedere experiența sa ca unul dintre marii răufăcători din Războiul Stelelor, nu ar fi exclus să îl vedem de fapt în rolul lui Doctor Doom și nu Mr. Fantastic!

Despre experiența profesională a lui Adam Driver

Actorul deja a reușit să obțină și 2 nominalizări la Oscar la categoria „Best actor” pentru filmul Marriage Story și la categoria „Best supporting actor” pentru filmul BlacKkKlansman, demonstrându-și astfel talentul. Următoarele sale filme în care el va apărea vor fi 65 și Ferrari. În acest moment participă la filmări pentru pelicula Megalopolis, care ar trebui să se termine aproximativ în luna martie.

Un eventual anunț cu privire la anumite personaje care vor apărea în viitoarele filme și seriale Marvel, printre care și Fantastic Four, ar putea veni la San Diego Comic-Con, în această vară.

V-ar plăcea să îl vedeți pe actorul Adam Driver în filmul Fantastic Four în rolul de Reed Richards? Sau poate în rolul de Doctor Doom? Lăsați un comentariu cu părerea voastră!

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kang the Conqueror – cum a ajuns supervillainul în Quantum Realm?

Secret Invasion – totul despre storyline-ul Marvel Comics care stă la baza unui nou serial!

Luke Cage și Jessica Jones revin în MCU? Actorii serialelor s-au pozat recent împreună

Personajele din DC’s Legends of Tomorrow erau în plan pentru ultimul sezon al serialului The Flash!