Marvel City » DC Studios a anunțat 5 filme și 5 seriale din noul univers cu supereroi DC!
James Gunn, co-directorul DC Studios, a anunțat primele filme și seriale din noul univers cu supereroi DC

DC Studios a anunțat 5 filme și 5 seriale din noul univers cu supereroi DC!

Așa cum ne-a promis, co-directorul DC Studios James Gunn a venit azi cu anunțul mult așteptat care conține 5 filme și 5 seriale din noul univers cu supereroi DC Comics! Primul capitol din DC Universe se numește Gods & Monsters (Zei și Monștri) și va fi lansat începând cu anul 2025. Obiectivul noii conduceri este să lanseze aproximativ 2 filme DC și 2 seriale pe an, serialele putând fi vizionate exclusiv pe platforma de streaming HBO Max, deținută de Warner Bros. Discovery, compania care deține și DC Studios.

Fără prea multe introduceri, acestea sunt…

Filmele și serialele anunțate de DC Studios

Film – Superman: Legacy

Vom primi un film cu Superman în noul DC Universe
Vom primi un film cu Superman în noul DC Universe

Co-directorul DC Studios va fi și regizorul acestui film, iar Peter Safran, celălalt co-director al companiei cel mai probabil va fi producătorul. Data lansării ar urma să fie 11 iulie 2025. Ce mai știm despre acest film? Actorul Henry Cavill nu va juca rolul lui Clark Kent, deoarece în film Superman va fi mai tânăr. De asemenea, știm că nu va fi vorba de un „origin story”, ci va fi despre dificultățile întâmpinate de Superman în viața de zi cu zi, nu doar ca supererou, ci și ca (fals) pământean.

Serial – Creature Commandos

Creature Commandos în DC Comics
Creature Commandos în DC Comics

Este vorba de singurul serial animat anunțat pentru primul capitol al DC Universe. James Gunn a scris deja 7 episoade al acestui serial, iar personaje principale vor fi Rick Flag Sr., Nina Mazursky, Doctor Phosphorus, Eric Frankestein, Bride of Frankenstein, G.I. Robot și Weasel, probabil marea majoritatea dintre aceștia făcând parte din echipă.

Film – The Authority

The Authority în DC Comics
The Authority în DC Comics

Co-directorul DC Studios va realiza un film bazat pe echipa de supereroi The Authority din benzile desenate DC. Conform James Gunn, personajele principale din film vor fi mai mult „justițiare”, în sensul că deși vor avea intenții bune, vor fi nevoite să ia uneori decizii extreme din cauză că lumea e distrusă.

Serial – Waller

Personajul Amanda Waller este interpretat de actrița Viola Davis în filmele din DC Extended Universe
Personajul Amanda Waller este interpretat de actrița Viola Davis în filmele din DC Extended Universe

Ne așteptam în articolul trecut la un nou film Suicide Squad, însă se pare că vom primi de fapt un serial care o va avea în prim plan pe Amanda Waller, directorul A.R.G.U.S. în serialul Peacemaker și în filmele Suicide Squad. Ce știm sigur momentan e că Viola Davis va juca rolul acestui personaj și că acțiunea se va petrece între sezonul 1 și sezonul 2 al serialului Peacemaker, ceea ce înseamnă că probabil și filmele Suicide Squad fac parte din univers.

Film – The Brave and the Bold (cu Batman și Robin)

The Batman, jucat de Robert Pattinson, nu va face parte din noul univers DC, ci din DC Elseworlds
The Batman, jucat de Robert Pattinson, nu va face parte din noul univers DC, ci din DC Elseworlds

Vom avea un nou Batman și un nou Robin în noul univers DC Universe, filmele cu Robert Pattinson și Ben Affleck făcând astfel parte din DC Elseworlds. James Gunn ne-a spus că această producție se va baza pe edițiile de benzi desenate cu Batman din perioada Grant Morrison, unde Bruce Wayne descoperă că asasinul Damian Wayne este fiul său. O adevărată provocare pentru Batman este să îl aducă pe băiatul său pe drumul cel bun. Credeți că va reuși? Vom afla în The Brave and the Bold!

Serial – Lanterns

Green Lantern în DC Comics
Green Lantern în DC Comics

Nu vom primi un film sau serial cu Green Arrow, însă vom primi unul cu… Green Lantern! Și nu va fi unul singur, ci vor fi 2: personajele Hal Jordan și John Stewart. Conform DC Studios, va fi un serial polițist plin de mister, „Lanternele verzi” fiind niște superpolițiști spațiali care vor avea treabă pe Terra.

Film – Supergirl: Woman of Tomorrow

Rolul de Supergirl a fost interpretat de actrița Melissa Benoist în serialul din Arrowverse
Rolul de Supergirl a fost interpretat de actrița Melissa Benoist în serialul din Arrowverse

Vom avea un film și despre Supergirl, nimeni alta decât verișoara lui Superman! Conform James Gunn, în peliculă va fi vorba despre viața dificilă a Karei Zor-El, forțată fiind să își vadă foarte mulți apropiați murind în mod tragic pe planeta Krypton.

Serial – Paradise Lost

Themyscira în benzile desenate DC
Themyscira în benzile desenate DC

Vom avea un serial care va fi un prequel la Wonder Woman, realizat în stilul Game of Thrones. Acesta se va concentra pe originile statului Themyscira înainte de perioada Dianei Prince. Se vor explora idei precum jocurile politice care vor avea loc și ce va face o societate formată din femei pentru a câștiga puterea.

Film – Swamp Things

Swamp Thing în DC Comics
Swamp Thing în DC Comics

Vom primi o producție care va fi un „origin story” întunecat despre supereroul-monstru Swamp Thing, care trăiește în mlaștină. Nu e prima producție de acest fel, ultima dată DC a realizat despre asta un miniserial în 2019, care deși a fost foarte apreciat de critici, nu a devenit foarte popular.

Serial – Booster Gold

Supereroul Booster Gold din lumea benzilor desenate DC
Supereroul Booster Gold din lumea benzilor desenate DC

Este vorba de un serial care se va concentra pe supereroul Booster Gold, care folosește tehnologie din viitor și suferă de sindromul impostorului. DC Studios e în discuții cu un actor pentru acest rol.

Din păcate veștile bune se încheie aici, însă ne revedem foarte curând. Acum avem material de și mai multe teorii și speculații, însă din universul DC!

‘Nuff said!

The Flash – totul despre noul trailer al filmului, plus noi detalii și teorii despre resetarea universului DC

Spider-Man 4: provocări pe care le va întâmpina Peter Parker după ce a fost uitat

DC Studios vor anunța și mai multe filme și seriale din universul DCU

Jon Bernthal va reveni în rolul de The Punisher în serialul Daredevil: Born Again!