Marvel City » Personajele din DC’s Legends of Tomorrow erau în plan pentru ultimul sezon al serialului The Flash!
Echipa de supereroi DC's Legends of Tomorrow au făcut parte din planurile inițiale ale ultimului sezon The Flash

Personajele din DC’s Legends of Tomorrow erau în plan pentru ultimul sezon al serialului The Flash!

Eric Wallace, producătorul serialului The Flash, se pare că ar fi fost dispus să încheie ultimul sezon folosind cele mai importante personaje din întregul univers Arrowverse, bazat pe benzile desenate DC. După ce a anunțat că Green Arrow (Oliver Queen) va reveni pentru un episod special, acum a anunțat că își dorea să readucă întreaga echipă de supereroi DC’s Legends of Tomorrow în „cel puțin un episod”!

Într-un interviu acordat celor de la The Nerds of Color, Eric Wallace a declarat: „Inițial speram să facem 20 de episoade din The Flash, unde să avem cel puțin unul sau două episoade care să încheie și Legends of Tomorrow. Și, știți, în acele episoade i-am fi scos din închisoare și am fi avut și alte lucruri bune, Booster Gold, etc. etc. Când am aflat că vom putea face doar 13 episoade, acest lucru nu a mai fost posibil. Abia de am avut timpul necesar să acoperim viitoarea familie a lui Barry Allen AKA The Flash și Iris West-Allen. Așadar, din păcate, nu vom putea încheia și povestea „legendelor” și știm că e o veste dezamăgitoare pentru fani.”

Wally West (Kid Flash) se va întoarce în The Flash!

Wally West (Kid Flash) a făcut și el parte din echipa Legends of Tomorrow
Wally West (Kid Flash) a făcut și el parte din echipa Legends of Tomorrow

Kid Flash AKA Wally West, fratele lui Iris West-Allen, a fost reconfirmat de producătorul serialului, el făcând parte mai demult și din echipa Legends of Tomorrow, ceea ce înseamnă că nu e exclus să vedem totuși și alte „legende” în serialul care va încheia și Arrowverse! Întrebat dacă ne poate da detalii despre revenirea lui Wally West, Eric Wallace ne-a spus:

„Acest ultim sezon este numai despre familie, nu doar despre familia West, deoarece toți vor avea de a face cu sfârșituri și cu noi începuturi. Din punctul meu de vedere e un subiect mare care va ține întregul sezon. Joe se apropie de sfârșit, însă prin asta nu mă refer la moarte. Nimeni nu moare. Joe și Cecile nu vor divorța. Nici vorbă de așa ceva. Însă Joe va avea o viață grea, deoarece să trăieși în Central City a devenit foarte periculos. La fel va fi și cu Barry și Iris. Ei se vor gândi la noi începuturi, deoarece Iris va fi gravidă. Știm cu toții că vor avea un copil. Iar când Wally va reveni, va fi „bântuit” de „întunericul” trecutului său, care a avut loc în al doilea sezon al serialului. Acești demoni revin și va trebui să îi înfrunte pentru a obține și el un sfârșit și un nou început. Așadar, întreaga familie West-Allen se va confrunta cu diverse probleme pe care trebuie să le rezolve în Sezonul 9 și totul se va încheia cu un final fericit, despre care cu toții știm că va sosi.”

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

James Gunn (DC Studios) răspunde unor acuzații: „Nu am mințit niciodată fanii și nici nu o voi face!”

Batman va fi interpretat de un nou actor în DCU, conform James Gunn, co-directorul DC Studios

Identitatea secretă a supereroilor – subiectul unui viitor film sau serial Marvel?

The Flash – recapitulare și întrebări la care filmul DC nu a răspuns