Marvel City » Actorul J.K. Simmons ar juca în mod „absolut” rolul lui J. Jonah Jameson într-un nou film Spider-Man cu Tobey Maguire
Actorul J.K. Simmons joacă rolul mogulului media J. Jonah James în filmele Spider-Man cu Tobey Maguire

Actorul J.K. Simmons ar juca în mod „absolut” rolul lui J. Jonah Jameson într-un nou film Spider-Man cu Tobey Maguire

Întrebat în cadrul emisiunii Inside of You with Michael Rosenbaum dacă ar dori să joace rolul lui J. Jonah Jameson într-un film Spider-Man 4 cu Tobey Maguire, actorul J.K. Simmons a spus:

„Absolut! Aș face orice mi-ar cere regizorul Sam Raimi. Mă rog, aproape orice.”

Detalii despre viziunea lui Sam Raimi privind Spider-Man 4 au ajuns în public în ultimii ani, având în vedere că Sony a renunțat la ideea de a-l mai produce. S-a aflat că actorul dublu nominalizat la Oscar, John Malkovich, ar fi fost favoritul pentru a juca rolul supervillainului Vulture în acel film, poze cu aripile sale mecanice fiind publicate online acum câteva luni.

Aripile mecanice ale lui Vulture în filmul Spider-Man 4, care nu s-a mai concretizat
Aripile mecanice ale lui Vulture în filmul Spider-Man 4, care nu s-a mai concretizat

Se mai zvonește însă că Sam Raimi ar fi dorit să includă mai mult decât un supervillain în filmul Spider-Man 4. Conform artistului vizual Jeffrey Henderson, filmul ar fi urmat să înceapă cu Tobey Maguire confruntându-se cu mai mulți supervillains din „galeria” sa, ca de exemplu Shocker, Mysterio sau Stilt Man. Același Jeffrey Henderson mai spunea că Spider-Man 4 ar fi prezentat dizolvarea relației dintre Peter Parker (Spider-Man) și Mary-Jane Watson.

Revenind la J.K. Simmons, actorul joacă rolul patronului The Daily Bugle no doar în filmele Spider-Man cu Tobey Maguire, ci și în Marvel Cinematic Universe, în filmele în care Tom Holland e Omul Păianjen. Și nu doar atât, ci chiar și în desene animate precum The Avengers: Earth’s Mighties Heroes, Ultimate Spider-Man, Lego Marvel Super Heroes, Avengers Assemble, Hulk and the Agents of S.M.A.S.H. și în jocurile video Spider-Man 2 (2005 – varianta PSP) și Spider-Man 3 (2007).

Lucruri despre personajul J. Jonah Jameson pe care doar amatorii de benzi desenate le știu

În benzile desenate, J. Jonah Jameson este un personaj foarte important din viața lui Peter Parker AKA Omul Păianjen, acesta deseori punându-i probleme supereroului sau sprijindu-l pe tânărul Peter Parker.

J. Jonah Jameson în benzile desenate Marvel
J. Jonah Jameson în benzile desenate Marvel

Cei inițiați în comics știu de exemplu că JJJ a creat câțiva superinfractori, cu scopul de a-l opri pe Spider-Man. De asemenea, a și angajat supervillains cu același scop. Neștiind că Peter Parker e Omul Păianjen, Jonah l-a plăcut ca pe un fiu.

Știați că J. Jonah Jameson a ajuns și primarul New Yorkului? Ei da, s-a întâmplat asta după ce a pierdut afacerea The Daily Bugle. O altă pățanie amuzantă din benzile desenate e că Mătușa May, mătușa adoptivă a lui Peter Parker, s-a căsătorit cu tatăl lui JJJ.

Și ar mai fi multe de spus, dar poate totul într-un articol viitor dedicat acestui personaj unic din lumea Marvel!

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vești bune despre starea de sănătate a actorului Jeremy Renner, Hawkeye în Marvel Cinematic Universe

Captain America ar putea fi responsabil pentru crearea lui KANG?! Cum ar fi posibil

Leonardo DiCaprio va produce un film despre Captain Planet, un mare supererou al anilor ’90!

Kevin Feige, directorul Marvel Studios, nu crede că lumea se va sătura vreodată de filmele cu supereroi