Marvel City » Ce personaje „surpriză” vom avea în filmul Ant-Man and the Wasp: Quantumania?
Ant-Man and the Wasp: Quantumania - Ant-Man se va confrunta cu supervillainul Kang the Conqueror

Ce personaje „surpriză” vom avea în filmul Ant-Man and the Wasp: Quantumania?

Avem o veste care vă va entuziasma, cu siguranță! În data de 17 februarie vom avea premiera filmului Ant-Man and the Wasp: Quantumania în cinematografele din țară, iar actorul Paul Rudd, cel care joacă rolul Omului Furnică, a declarat recent într-un interviu pentru Fandango că vom avea parte de apariții cameo cu personaje „surpriză”, „de nota 10”. Numai că, având în vedere că este vorba de o surpriză, actorul nu vrea să ne spună cine sunt aceștia. Foarte bine, asta nu înseamnă însă că nu putem să încercăm să îi ghicim.

Declarația completă a actorului cu privire la aparițiile surpriză este aceasta:

Cred că avem unele apariții bune în film. Unele chiar bune. Evident, nu am de gând să vă spun cine sunt, dar cred că cei pe care oamenii îi vor afla sau despre care vor învăța, vor fi de nota 10.

Așadar, cine ar putea fi aceste personaje „de nota 10”?

Mr. Fantastic (Reed Richards) și poate întregul Fantastic Four

Rolul de Reed Richards dintr-un alt univers a fost interpretat de actorul John Krasinski în Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Rolul de Reed Richards dintr-un alt univers a fost interpretat de actorul John Krasinski în Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Există posibilitatea să avem o apariție cameo cu Cei Patru Fantastici, având în vedere că regizorul Peyton Reed a dorit inițial să regizeze filmul Fantastic Four înainte de Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Dacă așa va fi cazul, va fi interesant de văzut dacă rolul de Mr. Fantastic va fi jucat tot John Krasinski, ori de Adam Driver sau de către altcineva.

Iron Man (Tony Stark) în Ant-Man and the Wasp: Quantumania?

Iron Man (Tony Stark), în Ant-Man and the Wasp: Quantumania?
Iron Man (Tony Stark), în Ant-Man and the Wasp: Quantumania?

Dacă cei de la Marvel Studios își propun să ridice lumea în picioare de bucurie, la fel cum au făcut cu filmul Spider-Man: No Way Home, când i-au readus pe actorii Tobey Maguire și Andrew Garfield să joace rolul lor de Omul Păianjen, atunci o variantă excelentă ar fi readucerea actorului Robert Downey Jr. pentru a juca rolul de Iron Man. Nu trebuie să fie adus neapărat la „viață”, Tony Stark ar putea fi dintr-o altă cronologie, la fel cum e actualul Loki. Până la urmă vorbim despre un film în care supervillainul Kang the Conqueror are puterea de a călători în timp, așadar nu ar fi exclus să îl vedem aducându-l în prezent pe Tony Stark dintr-o altă cronologie.

Captain America (Steve Rogers)

Captain America e liderul Răzbunătorilor în filmul Avengers: Endgame
Captain America e liderul Răzbunătorilor în filmul Avengers: Endgame

Principiul e același ca în cazul lui Iron Man: e o variantă de a aduce lumea în extaz, printr-un nou film în care actorul Chris Evans ar putea juca rolul de Captain America. Un motiv pentru care Marvel ar putea să apeleze la această variantă este faptul că ar putea fi o metodă prin care să întărească teoriile conspirației din filmul Captain America: New World Order, care va apărea anul viitor.

Iron Lad (Nathaniel Richards)

Nathaniel Richards e atât Iron Lad, cât și Kang the Conqueror în Marvel Comics
Nathaniel Richards e atât Iron Lad, cât și Kang the Conqueror în Marvel Comics

Am mai spus și cu alte ocazii, în benzile desenate Nathaniel Richards este atât supereroul Iron Lad, cât și supervillainul Kang the Conqueror. Iron Lad este varianta sa adolescentină, fan Iron Man, venit din viitor pentru a forma echipa de supereroi Young Avengers. Nu ar fi exclus să îl vedem făcându-și apariția în Ant-Man and the Wasp: Quantumania și să o convingă pe Cassie Lang, fiica lui Scott Lang (Ant-Man), să formeze celebra superechipă și în Marvel Cinematic Universe, pentru a-i ajuta pe Avengers să îl oprescă pe Kang the Conqueror din a cuceri timpul și spațiul!

Hawkeye (Kate Bishop) și… Hawkeye (Clint Barton)

Kate Bishop și Clint Barton, cei doi Hawkeye ai MCU!
Kate Bishop și Clint Barton, cei doi Hawkeye ai MCU!

Având în vedere că tocmai am amintit de Young Avengers, e inevitabil să nu amintesc și de Kate Bishop (rolul ei fiind jucat de actrița Hailee Steinfeld), care face parte din aceeași echipă de supereroi în benzile desenate. Nu ar trebui să fim deloc surprinși dacă într-un oarecare mod va apărea pe marile ecrane, poate alături de originalul Hawkeye.

Personaje din serialul Loki

He Who Remains este o variantă a lui Kang the Conqueror în serialul Loki
He Who Remains este o variantă a lui Kang the Conqueror în serialul Loki

Kang a fost introdus prima dată în Marvel Cinematic Universe în serialul Loki, fiindu-ne prezentată varianta sa, numită He Who Remains, așadar nu putem să excludem o eventuală apariție a lui Loki și/sau a altor personaje din acest serial în filmul Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Shang-Chi

Shang-Chi și Kang the Conqueror: au legătură „The Ten Rings” cu Quantum Realm?
Shang-Chi și Kang the Conqueror: au legătură „The Ten Rings” cu Quantum Realm?

Un motiv pentru care l-am putea avea pe supereroul Shang-Chi în Ant-Man and the Wasp: Quantumania este continuarea legendei celor zece inele, care seamănă izbitor cu tehnologia pe care o vedem și în Quantum Realm. Cine știe, poate Kang are nevoie de aceste inele magice pentru a-și duce planul până la capăt!

Deadpool și Wolverine în Ant-Man and the Wasp: Quantumania?

Deadpool și Wolverine vor fi introduși mai repede în MCU?
Deadpool și Wolverine vor fi introduși mai repede în MCU?

Știm cu toții că Deadpool și Wolverine vor apărea în filmul Deadpool 3 din noiembrie 2024, însă nu ar fi deloc surprinzător să îi vedem într-un post-credits într-un film precum Ant-Man and the Wasp: Quantumania sau poate chiar să se implice într-o oarecare măsură în acțiunea din film. Introducerea actorilor Ryan Reynolds și Hugh Jackman în Marvel Cinematic Universe ar fi cu siguranță o altă variantă care să entuziasmeze fanii din toate sălile de film.

Alte personaje din Marvel Cinematic Universe

Lista e deschisă, opțiuni sunt multe, poate îi vom revedea pe Hulk, Doctor Strange, Wong, She-Hulk, Captain Marvel, Daredevil și… continuați voi.

Cine credeți că vor fi aparițiile „surpriză” din Ant-Man and the Wasp: Quantumania?

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vești bune despre starea de sănătate a actorului Jeremy Renner, Hawkeye în Marvel Cinematic Universe

Kang the Conqueror – cine este supervillainul din benzile desenate care se va confrunta cu Ant-Man și cu Avengers?

Ant-Man and the Wasp: Quantumania va fi cel mai lung film cu Ant-Man în prim plan!

DCU: noul univers DC va introduce minim 8 personaje noi, conform James Gunn