Marvel City » Keanu Reeves își dorește să fie Wolverine în Marvel Cinematic Universe
V-ar plăcea ca actorul Keanu Reeves să fie Wolverine în MCU?

Keanu Reeves își dorește să fie Wolverine în Marvel Cinematic Universe

Keanu Reeves, superstarul de la Hollywood cunoscut pentru rolurile sale din The Matrix, John Wick, Constantine, Point Break, Speed, trilogia Bill & Ted și multe altele, visează să interpreteze rolul de Wolverine în MCU!

În cadrul unei sesiuni Ask Me Anything (Întreabă-mă orice) de pe Reddit, organizat pentru a promova filmul John Wick: Chapter 4, actorul a fost întrebat dacă a existat vreun rol în cariera sa pe care regretă că a refuzat să-l joace. Răspunsul lui Keanu Reeves a fost că nu are regrete, însă și-ar dori să interpreteze rolul lui Logan, mutantul cu gheare din adamantium: „…Nu [n.n. nu am regrete]… dar întotdeauna mi-am dorit să joc rolul de Wolverine”.

Actorul e un admirator declarat al benzilor desenate

E cunoscut faptul că actorul din John Wick este un mare fan al benzilor desenate, de altfel în 2021, împreună cu artistul Matt Kindt, a și lansat o serie proprie de cărți de benzi desenate, numită BRZRKR, prima ediție fiind vândută în peste 615.000 exemplare, iar Netflix se pregătește să producă un film bazat pe aceste comicsuri!

Keanu Reeves nu e doar actor, ci și scriitor de benzi desenate, lansând seria de comicsuri BRZRKR
Keanu Reeves nu e doar actor, ci și scriitor de benzi desenate, lansând seria de comicsuri BRZRKR

Printre altele, supereroii săi preferați sunt Wolverine din Marvel Comics și Batman din DC Comics. Întrebat mai demult în cadrul unui interviu ce rol ar alege să interpreteze dintre cei doi, a declarat și atunci că vrea să fie Wolverine. Cu toate acestea, în cadrul unei emisiuni de pe Youtube din 2020, Keanu Reeves a spus însă că probabil deja e cam târziu să îl interpreteze pe Wolverine, probabil referindu-se la faptul că deja are 58 de ani (56 când a făcut aceste afirmații).

Există însă o șansă pentru Keanu Reeves să facă parte din Marvel Cinematic Universe

Cu interpretarea lui Wolverine e mai complicat, deoarece încă acest rol este al actorului Hugh Jackman, care a fost deja confirmat pentru filmul Deadpool 3. Însă există niște zvonuri privind viitorul lui Keanu în MCU, ba chiar în 2019 actorul a confirmat că s-a întâlnit cu directorul Marvel Studios, Kevin Feige, cu scopul ca acesta să-i găsească un rol pe care să îl interpreteze în universul Marvel, spunând că ar fi o adevărată onoare să facă și el parte din grupul select al actorilor din MCU: „Ar fi o onoare. Sunt câțiva regizori minunați și vizionari, care au făcut ceva ce nu s-a mai făcut până acum. E ceva special în acest sens, din punct de vedere al amplorii, al ambiției, al producției. Ar fi tare să fac parte din asta.”

Îl doriți pe superstarul de la Hollywood în rolul de Wolverine? Dacă nu, ce personaj credeți că i se potrivește? Până atunci, dacă doriți să îl revedeți pe Keanu Reeves, în data de 31 martie va reveni pe marile ecrane în România, în rolul celebrului asasin John Wick din filmul John Wick: Chapter 4.

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Câte scene de final sunt în filmul The Flash

Gal Gadot revine ca Wonder Woman în Shazam 2!

Skrulls ar putea să creeze indirect superechipa Fantastic Four în MCU!

Mark Ruffalo a ezitat să spună dacă Iron Man și Captain America vor reveni în MCU