Marvel City » Ryan Gosling în Fantastic Four, în rolul supereroului Sentry din Marvel Comics?
Ryan Gosling va juca rolul supereroului Sentry în Fantastic Four?

Ryan Gosling în Fantastic Four, în rolul supereroului Sentry din Marvel Comics?

Zvonul weekendului e că Marvel Studios ar fi în discuții cu actorul Ryan Gosling pentru un rol în filmul Fantastic Four, care se va lansa în 2025. Ce mai știm e că e posibil să nu facă însă parte din echipa Celor Patru Fantastici, ci să joace rolul supereoului Sentry.

În cadrul podcastului The Hot Mic Podcast cu John Rocha și Jeff Sneider s-a discutat despre posibilitatea ca Ryan Gosling să facă pasul către Marvel Cinematic Universe. Jeff Sneider nu e convins că Sentry e personajul potrivit pentru actor, însă John Rocha a adus câteva argumente pertinente pentru care superstarul de la Hollywood ar putea să joace acest rol, merită să vizionați acea parte din podcast.

Cine este Sentry, personajul din benzile desenate pe care Ryan Gosling ar putea să îl interpreteze?

Creat în anul 2000 de scriitorul de benzi desenate Paul Jenkins și de artistul Jae Lee, Sentry este unul dintre cele mai puternice personaje din întregul univers Marvel.

Originea supereroului nu e sigură, însă se presupune că Robert Reynolds a dobândit puteri fabuloase și a devenit Sentry în urma unui experiment cu serul Golden Sentry.

Ce puteri are acest supererou?

Având niște abilități mult ieșite din comun, Sentry este deseori comparat cu Superman din DC Comics. Principalele sale superputeri sunt:

– manipulare moleculară
– imortalitate (nu poate să îmbătrânească)
– superforță (poate rivaliza cu Hulk în funcție de sănătatea mentală, poate să îi învingă pe Thor, Captain Marvel, She-Hulk și mulți alții la un loc)
– superviteză (8 km / secundă, poate să zboară până la Soare în numai câteva clipe, viteza sa în spațiu fiind mai mare decât viteza luminii, poate și să se teleporteze)
– invulnerabilitate (nimic nu îl poate învinge)
– rezistență și agilitate supraomenești
– supersimțuri (poate să audă aproape orice sunet)
– proiectare de lumină
– invizibilitate
– explozie optică de energie (poate genera lumină, căldură și alte forme de energie de culoare galbenă pentru a produce explozii)
– puteri mentale puternice
– înviere (poate să învie orice ființă umană dacă e extrem de stresat. În benzile desenate a reușit la un moment dat să își învie soția după ce Ultron a ucis-o)
– autovindecare
– distribuire de puteri altor personaje
– absorbire de energie și multe altele.

Sentry în benzile desenate Marvel
Sentry în benzile desenate Marvel

Pe lângă toate cele enumerate anterior, Robert Reynolds este și super inteligent. Este capabil să detecteze toate substanțele din obiecte, iar principalele sale interese sunt domenii precum mecanica, arhitectura, cibernetica, informatica sau robotica. A realizat chiar și mai multe invenții.

Sentry are și un alter ego… ÎNTUNECAT: The Void, o entitate monstruoasă și răuvoitoare

The Void, personalitatea întunecată a lui Robert Reynolds în benzile desenate Marvel
The Void, personalitatea întunecată a lui Robert Reynolds în benzile desenate Marvel

Printre principalele slăbiciuni ale acestui supererou este faptul că deseori are probleme cu sănătatea mentală, având o dublă personalitate, cealaltă fiind The Void, un monstru ce reprezintă întunericul din interiorul lui Sentry și de obicei se manifestă în condiții de stres, traumă sau sentiment puternic de vinovăție. Reynolds are deseori probleme în a ține totul sub control, iar când The Void își face apariția încearcă să distrugă tot ce îi iese în cale.

De ce s-ar putea să apară acest personaj în Fantastic Four?

În benzile desenate, Sentry este printre cei mai buni prieteni ai lui Reed Richards, nimeni altul decât Mister Fantastic. Împreună au descoperit că în anii ’40 Sentry și The Void au fost eliminați din memoria tuturor, inclusiv din cea a lui Reynolds, deoarece The Void reprezintă un adevărat pericol pentru întreaga lume. Deoarece Sentry și The Void au revenit după mult timp în viața lui Robert, Mister Fantastic împreună cu Doctor Strange au reușit să șteargă pentru încă o dată amintirea lui Sentry și The Void de pe întreaga planetă.

Rolul de Reed Richards dintr-un alt univers a fost interpretat de actorul John Krasinski în Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Rolul de Reed Richards dintr-un alt univers a fost interpretat de actorul John Krasinski în Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Sentry a și luptat alături de Fantastic Four cu numeroase ocazii și a și fost implicat în storyline-uri celebre, precum Secret Invasion (știți că vom avea un serial bazat pe asta în curând, nu?), World War Hulk, Dark Avengers, Civil War și multe altele.

În concluzie, având în vedere toate indiciile de mai sus, putem să spunem că e destul de probabil ca Marvel Studios să introducă acest supererou în Marvel Cinematic Universe. V-ar plăcea ca Ryan Gosling să joace rolul lui Robert Reynolds AKA Sentry AKA The Void?

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kang the Conqueror – cum a ajuns supervillainul în Quantum Realm?

Shazam 2 nu e foarte apreciat de critici, dar fanii DC sunt de altă părere

Povestea din benzile desenate despre cicatricile lui Kang the Conqueror – va fi adaptată și în MCU?

The Flash va „reseta” întregul univers de filme cu supereroi DC cu un Flashpoint?