Marvel City » DC Studios vor anunța și mai multe filme și seriale din universul DCU
James Gunn, co-directorul DC Studios, va avea niște decizii de luat

DC Studios vor anunța și mai multe filme și seriale din universul DCU

James Gunn, co-directorul DC Studios, i-a entuziasmat pe fanii DC Comics, spunând pe Twitter că cele 5 filme și 5 seriale anunțate deja pentru noul DCU reprezintă de fapt mai puțin de jumătate din primul capitol al DC Universe, intitulat Gods & Monsters.

Într-un interviu recent, James Gunn a declarat că primul capitol din DCU va fi „o lume unde supereroii deja există”. Tot atunci spunea că Gods & Monsters e mult mai bine organizat decât Phase One din MCU, DC Studios având în plan ca în perioada 2025-2035 să ofere spectatorilor două capitole de filme și seriale cu supereroi din DC Comics.

Când se vor anunța celelalte producții DC Studios?

Greu de spus când co-directorii James Gunn și Peter Safran vor decide să anunțe și celelalte filme și seriale din capitolul Gods & Monsters. Anul acesta și anul viitor încă se vor lansa niște filme care fac parte din DC Extended Universe (actualul univers DC), ceea ce înseamnă că e posibil ca o bună parte din producțiile rămase din DCU să fie anunțe poate pe la finalul acestui an, în perioada lansării filmului Aquaman and the Lost Kingdom sau, cine știe (?), poate după lansarea filmului The Flash, care va reseta universul cu un Flashpoint.

Având în vedere că James Gunn a spus că primele 10 producții deja anunțate reprezintă mai puțin de jumătate din primul capitol DCU, rezultă că Gods & Monsters va conține cel puțin 21 de filme și seriale bazate pe benzile desenate DC, ceea ce înseamnă că sunt șanse să avem totuși un nou film Justice League, dar regândit. Primul capitol din noul univers va începe cu serialul Creature Commandos pe HBO Max, iar primul film DCU va fi Superman: Legacy, care va avea premiera în data de 11 iulie 2025.

Voi ce filme și seriale ați dori să mai fie anunțate de către DC Studios?

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Avengers: Secret Wars – ultimul film cu Răzbunătorii, pentru a face loc echipelor X-Men și Fantastic Four?

Actorul J.K. Simmons ar juca în mod „absolut” rolul lui J. Jonah Jameson într-un nou film Spider-Man cu Tobey Maguire

Povestea din benzile desenate despre cicatricile lui Kang the Conqueror – va fi adaptată și în MCU?

Personajele din DC’s Legends of Tomorrow erau în plan pentru ultimul sezon al serialului The Flash!