Marvel City » Filme și seriale Marvel în care Luke Cage și Iron Fist ar putea reveni
În ce filme ar putea reveni Luke Cage și Iron Fist?

Filme și seriale Marvel în care Luke Cage și Iron Fist ar putea reveni

Azi continuăm practic articolul în care am scris despre cum ar putea reveni Jessica Jones și The Punisher în MCU, numai că vom vorbi despre Luke Cage și Iron Fist, supereroi care au apărut și ei în serialele de pe Netflix mutate pe Disney+.

Marvel Studios dă semne că pe termen lung își dorește să varieze producțiile cu supereroi și vrea să le grupeze în mai multe categorii, mai exact vom avea filme și seriale pe mai multe gusturi, cum ar fi de exemplu producții cu supereroi:

– cosmici (care se luptă undeva în galaxie sau care au puteri cosmice: Guardians of the Galaxy, anumite filme Avengers, Captain Marvel, Eternals, în curând și Fantastic Four etc.)

– magici (producții cu Doctor Strange, Scarlet Witch, Agatha Harkness, Thor, Moon Knight etc.)

– multiversali (serialul Loki, filmul Quantumania, practic orice producție în care este implicat Kang the Conqueror și/sau multiversul)

– implicați în jocuri politice (Secret Invasion, Captain America etc.)

– de „stradă” (până acum îi avem confirmați pe Spider-Man, Daredevil, She-Hulk și Hawkeye).

În benzile desenate Marvel Comics, Spider-Man, Iron Fist, Luke Cage, Daredevil și The Punisher sunt principalele personaje „street-level” din New York
În benzile desenate Marvel Comics, Spider-Man, Iron Fist, Luke Cage, Daredevil și The Punisher sunt principalele personaje „street-level” din New York

Având în vedere că primele 3 categorii sunt cam „stufoase”, e chiar probabil să îi revedem în MCU pe Iron Fist și Luke Cage. MCU chiar are nevoie de mai mulți supereroi care să lupte pentru dreptate împotriva unor gangsteri periculoși sau diverși lunatici care pun în pericol orașul în care trăiesc, în loc să lupte mereu împotriva unor extratereștri, poate chiar prin alte galaxii sau universuri paralele.

Un motiv în plus pentru care sunt șanse bune ca Mike Colter să revină în rolul de Luke Cage e faptul că a fost zărit recent alături de actrița Krysten Ritter, cea care interpretează rolul supereroinei Jessica Jones.

Așadar…

În ce filme și seriale i-am putea avea pe Luke Cage și Iron Fist?

Daredevil: Born Again

Luke Cage și Iron Fist s-au mai întâlnit cu Daredevil în serialele care s-au mutat de pe Netflix pe Disney+
Luke Cage și Iron Fist s-au mai întâlnit cu Daredevil în serialele care s-au mutat de pe Netflix pe Disney+

Atât Luke Cage, cât și Iron Fist ar putea reveni în serialul Daredevil: Born Again, care va avea premiera anul viitor și care va avea nu mai puțin de 18 episoade. Daredevil e un supererou care a mai colaborat cu aceștia, când au format superechipa The Defenders, în serialele Netflix care s-au mutat pe Disney+. Born Again va fi un serial foarte lung, iar revenirea lui Vincent D’Onofrio în rolul de Kingpin a fost confirmată, ceea ce înseamnă că e foarte probabil ca Matt Murdock să aibă nevoie de ajutor din partea altor supereroi „street-level”.

Echo

Luke Cage ar putea apărea și în serialul Echo, unde personajul principal e Maya Lopez, introdusă în MCU în serialul Hawkeye
Luke Cage ar putea apărea și în serialul Echo, unde personajul principal e Maya Lopez, introdusă în MCU în serialul Hawkeye

Nu sunt șanse foarte mari, însă este posibil ca în acest serial să apară Luke Cage, din simplul motiv că ar putea să fie acolo și Jessica Jones. Circulă un zvon pe rețelele de socializare, cum că Matt Murdock AKA Daredevil o va căuta pe Jessica pentru ajutor, iar acolo unde e ea, de obicei e și Luke Cage, având în vedere că cei doi formează un Power couple în benzile desenate Marvel Comics.

Secret Invasion

Luke Cage și/sau Iron Fist ar putea fi Skrulls
Luke Cage și/sau Iron Fist ar putea fi Skrulls

În acest serial vom avea mulți impostori, poate la fel de mulți ca în storyline-ul Secret Invasion din benzile desenate, așadar nu ar fi exclus să îi vedem pe Luke Cage și/sau Iron Fist revenind ca… Skrulls!

Captain America: New World Order

Sam Wilson (fostul Falcon) este noul Captain America
Sam Wilson (fostul Falcon) este noul Captain America

Următorul film Captain America îl va avea în prim plan pe Sam Wilson, fostul Falcon, care nu are deloc superputeri. În cazul în care acțiunea va fi mai mult la nivel de „stradă”, nu aș fi surprins ca această producție să marcheze revenirea lui Iron Fist și/sau a lui Luke Cage.

Thunderbolts

În benzile desenate, Luke Cage a fost la un moment dat liderul unei superechipe Thunderbolts. Deși nu cred că sunt șanse foarte mari să joace un rol important aici, nu exclud să îl vedem revenind în acest film.

Superechipa Thunderbolts, formată de către Luke Cage
Superechipa Thunderbolts, formată de către Luke Cage

Ca fapt divers, echipa pe care Luke Cage a condus-o în benzile desenate a fost formată din Ghost, Moonstone, Juggernaut, Crossbones și Man-Thing. Pe Ghost ați văzut-o deja în MCU, în Ant-Man 2, iar acum va reveni în Thunderbolts. Man-Thing ne-a fost prezentat în specialul de Halloween de pe Disney+, Werewolf by Night. Crossbones apare în filmele MCU cu Captain America și chiar și în 2 filme Avengers și în serialul What If…?. Iar pe Juggernaut l-ați văzut în filmele bazate pe X-Men, nu chiar în MCU.

Un posibil serial Heroes for Hire?

Iron Fist și Luke Cage sunt cunoscuți pentru faptul că sunt fondatorii echipei Heroes for Hire
Iron Fist și Luke Cage sunt cunoscuți pentru faptul că sunt fondatorii echipei Heroes for Hire

Heroes for Hire a fost un proiect solo al lui Luke Cage în benzile desenate, însă în scurt timp Iron Fist i s-a alăturat și împreună au devenit o echipă de supereroi. Pe parcursul timpului, au făcut parte foarte multe personaje din această superechipă, ultima sa formulă din Marvel Comics fiind Luke Cage, Iron Fist și Jessica Jones. Așa cum îi spune și numele, scopul grupării a fost să o facă pe investigatorii privați, contra cost, desigur.

Spider-Man 4 cu Tom Holland?

Omul Păianjen s-ar putea să aibă nevoie de niște prieteni în următorul film Spider-Man
Omul Păianjen s-ar putea să aibă nevoie de niște prieteni în următorul film Spider-Man

Având în vedere că directorul Marvel Studios, Kevin Feige, a confirmat faptul că Spider-Man va trece acum la acte de eroism la nivel de stradă, circulă anumite zvonuri că s-ar putea ca Kingpin să formeze gruparea de supervillains The Sinister Six, astfel încât acesta să controleze întreaga mafie din New York. Nefiind capabil să învingă de unul singur armata lui Wilson Fisk, Peter Parker ar putea apela la ajutor la Matt Murdock AKA Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones și poate și la alți supereroi „street-level”, poate chiar și la The Punisher, cu toate că acest personaj nu e un supererou, ci doar un justițiar.

Voi ce credeți? Când și unde am putea să îl revedem pe Iron Fist? Dar pe Luke Cage?

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Young Avengers – viitor film sau serial Marvel cu supereroi din benzile desenate? Cine ar putea face parte din echipă

Mobius (Owen Wilson) va apărea în Deadpool 3? Nou zvon despre viitorul MCU

Ant-Man and the Wasp: Quantumania e în topul negativ al filmelor MCU pe Rotten Tomatoes

Ben Affleck își ia adio de la DC Studios. The Flash – ultimul film în care va fi implicat?