Marvel City » Ant-Man and the Wasp: Quantumania e în topul negativ al filmelor MCU pe Rotten Tomatoes
Ant-Man și Kang the Conqueror în filmul Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Ant-Man and the Wasp: Quantumania e în topul negativ al filmelor MCU pe Rotten Tomatoes

Deși filmele produse de Marvel Studios sunt de obicei foarte apreciate de către critici, Ant-Man 3 nu stă până acum deloc bine în topul filmelor MCU de pe site-ul Rotten Tomatoes.

Cu toate acestea, cel mai slab film din Marvel Cinematic Universe conform criticilor rămâne pentru moment Eternals, cu un scor de 41 din 100 maxim posibil, însă există posibilitatea ca pe parcurs să se înrăutățească situația pentru Ant-Man and the Wasp: Quantumania, scăzând și mai mult, momentan având 51 puncte din cele 100. Desigur, există posibilitatea să și crească, poate și în funcție de cum se vor simți fanii Marvel în sălile de film.

Ca o notă pozitivă, majoritatea criticilor de film au apreciat modul în care actorul Jonathan Majors a intrat în rolul supervillainului Kang the Conqueror, care din trailer pare să fie prins în Quantum Realm, prima dată acesta fiind introdus în MCU în primul sezon al serialului Loki.

He Who Remains este o variantă a lui Kang the Conqueror în serialul Loki
He Who Remains este o variantă a lui Kang the Conqueror în serialul Loki

Ant-Man 3 face ca trilogia Ant-Man să aibă cel mai mic scor, în medie, în comparație cu alte trilogii MCU

Primul film Ant-Man a avut un scor de 83%, pe când Ant-Man and the Wasp unul de 87%. Media este trasă în jos de Quantumania, ceea ce face ca întreaga trilogie să aibă în medie 74 de puncte din 100. În comparație cu celelalte trilogii din marele univers Marvel, Ant-Man stă cel mai slab: cele 3 filme Spider-Man cu Tom Holland au în medie un scor de 92%, Captain America 87%, Iron Man 82% și Thor 75%.

Înainte de Ant-Man 3, filmele cu actorul Paul Rudd în rol principal au fost în medie la fel de bune precum cele cu Captain America. Ar putea ca aceste rezultate să fie un semnal de alarmă pentru Marvel Studios dacă vor fi confirmate și de către fanii care vor vedea filmul în perioada următoare la cinema sau acasă. De altfel, așa cum am mai spus într-un alt articol, se zvonește că directorul Kevin Feige și echipa sa sunt într-un plin proces de control al calității producțiilor, motiv pentru care s-ar putea să sesizăm niște schimbări din mers.

Așadar, rămâne de văzut cum vor reacționa fanii Marvel după vizionarea acestui film, care are avanpremiera în România azi, 16 februarie 2023. Nu uitați să fiți pregătiți înainte de a merge la Ant-Man 3!

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mysterio nu a murit în Spider-Man: Far From Home? Și-a înscenat moartea în benzile desenate Marvel

Shazam 2 nu e foarte apreciat de critici, dar fanii DC sunt de altă părere

Adam Driver în filmul Fantastic Four din 2025, în rolul de Mr. Fantastic?

Iron Man: cel puțin 4 variante interpretate de Robert Downey Jr. ar putea trăi în multiversul MCU