Marvel City » Serialul Secret Invasion apare abia în iunie? Mai multe showuri Marvel ar putea fi amânate
Nick Fury se întoarce pe Terra, la chemarea lui Talos

Serialul Secret Invasion apare abia în iunie? Mai multe showuri Marvel ar putea fi amânate

Conform unui zvon de pe Twitter, lansat de KC Walsh, un utilizator care și-a făcut o reputație prin faptul că deține informații din interiorul Marvel Studios, arată că serialul Secret Invasion ar putea fi amânat pentru luna iunie, deși era de așteptat să aibă premiera pe Disney+ în această primăvară, undeva prin luna mai.

Acest zvon este întărit și de faptul că, pe platforma Disney+, toate producțiile Marvel Studios sunt listate cu eticheta „Coming Soon”, deși unele dintre acestea aveau specificate până acum anotimpurile în care vor fi lansate. Așadar, este de așteptat ca și alte showuri produse de Marvel Studios să sufere amânări, cum ar fi de exemplu Loki – sezonul 2, What If…? – sezonul 2, Ironheart, Echo și poate chiar și Agatha: Coven of Chaos și Daredevil: Born Again.

Calitate, nu cantitate – noua strategie Marvel Studios?

Restructurările din cadrul Marvel Studios au dus la demisia co-președintelui Victoria Alonso
Restructurările din cadrul Marvel Studios au dus la demisia co-președintelui Victoria Alonso

Circulă deja de mai mult timp niște zvonuri privind diverse restructurări în cadrul companiei, ca urmare a unui control al calității, efectuat după ce anumite producții din universul MCU nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Ba chiar s-a ajuns și la capitolul „demisii”, The Hollywood Reporter aflând de plecarea Victoriei Alonso, co-președintele executiv Marvel Studios și angajat al companiei timp de 17 ani. Ea a fost șefa departamentelor de producție fizică și post-producție, efecte vizuale și de animație.

Chiar dacă avem parte de toate aceste schimbării, fanii care sunt curioși de serialul Secret Invasion nu vor fi nevoiți să aștepte foarte mult, deoarece showul ar avea o întârziere de numai o lună. În schimb, seriale precum Loki sau Ironheart ar putea suferi amânări mai lungi, astfel încât cei de la Marvel Studios să se asigure că au suficient timp pentru a rezolva detaliile de finețe privind calitatea producțiilor bazate pe benzile desenate Marvel Comics.

Distribuția rolurilor din serialul Secret Invasion

Câteva dintre personajele care vor fi implicate în serialul Secret Invasion
Câteva dintre personajele care vor fi implicate în serialul Secret Invasion

Pentru Serialul Secret Invasion au fost confirmați până acum actorii Samuel Jackson și Ben Mendelsohn în rolurile de Nick Fury și Talos, Skrullul care are o relație de prietenie cu Nick, fostul director S.H.I.E.L.D. Alți actori confirmați: Don Cheadle (cunoscut în MCU ca supereroul War Machine), Cobie Smulders (Maria Hill – fostă agentă S.H.I.E.L.D.), Kingsley Ben-Adir (Gravik – liderul grupului de Skrulls rebeli), Emilia Clarke (Abigail Brand – agentă S.H.I.E.L.D. și S.W.O.R.D. în benzile desenate), Olivia Colman (Sonya Falsworth – fostă agentă, veche prietenă a lui Nick Fury), Martin Freeman (fost agent C.I.A.), Dermot Mulroney (în rolul de președintele Ritson al SUA). La această listă se mai adaugă câțiva actori ale căror roluri sunt ținute la „secret”: Killian Scott, Christopher McDonald, Carmen Ejogo și Charlayne Woodard.

Dacă tot ați ajuns până aici, întrebarea de milioane de puncte pentru voi e… care dintre cei de mai sus credeți că e de fapt un Skrull și care nu?

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Actorul J.K. Simmons ar juca în mod „absolut” rolul lui J. Jonah Jameson într-un nou film Spider-Man cu Tobey Maguire

Identitatea secretă a supereroilor – subiectul unui viitor film sau serial Marvel?

Wonder Woman apare în Shazam! Fury of the Gods?

James Gunn (DC Studios) răspunde unor acuzații: „Nu am mințit niciodată fanii și nici nu o voi face!”