Marvel City » Leonardo DiCaprio va produce un film despre Captain Planet, un mare supererou al anilor ’90!
Leonardo DiCaprio va produce un film Captain Planet

Leonardo DiCaprio va produce un film despre Captain Planet, un mare supererou al anilor ’90!

Încă din 2016 se tot zvonește faptul că Appian Way Productions, compania condusă de Leonardo DiCaprio, va produce un film Captain Planet! Și tot atunci am aflat că Leo e în negocieri cu Jono Matt și Glen Powell pentru a scrie scenariile, actorul Glen Powell fiind și actorul care cel mai probabil ar urma să joace rolul de Captain Planet!

Vor urma negocieri pentru obținerea drepturilor de utilizare a supereroului

Powell, actorul din Top Gun: Maverick, a declarat pentru ET Online că acest proiect se află încă în derulare, însă nu totul depinde de ei, ci și de Warner Bros. Discovery, deoarece firma lui DiCaprio va trebui să negocieze cu aceștia pentru a obține drepturile de utilizare ale personajelor din unul dintre cele mai cunoscute desenete animate din anii ’90, Captain Planet and the Planeteers!

Actorul a mai declarat că „discuțiile cu Warner Bros. Discovery vor avea loc în curând. Știu că DiCaprio e foarte entuziasmat de acest proiect”. Întrebat dacă i-ar plăcea să joace rolul supereroului ecologist, Glen Powell a spus: „Sunt foarte pasionat de idee. Cred că ar fi tare… vreau ca treaba să funcționeze. Aș adora să joc în rolul acelui supererou!”

Despre Captain Planet and the Planeteers

Personajele principale din desenul animat Captain Planet and the Planeteers
Personajele principale din desenul animat Captain Planet and the Planeteers

Unii dintre voi poate țineți minte acest desen animat din anii ’90 dedicat ecologiei, realizat de Barbara Pyle și Ted Turner. În acest serial animat, cinci tineri din întreaga lume își unesc forțele pentru a promova responsabilitatea când vine vorba de mediul înconjurător. Pentru a preveni și/sau opri dezastrele ecologice, îl invocau pe supereroul Captain Planet. Invocarea acestuia putea fi realizată numai folosind 5 inele magice, care au reprezentat Pământul, Focul, Vântul, Apa și Inima.

Sunteți entuziasmați să îl (re)vedeți pe supereroul ecologist, de această într-un film, pe marile ecrane din cinematografe? Spuneți părerea voastră în comentarii!

GO PLANET! 🌍

THE POWER IS YOURS!

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Penguin l-ar putea avea pe Robert Pattinson ca Bruce Wayne / Batman în serial

Avengers: Secret Wars – ultimul film cu Răzbunătorii, pentru a face loc echipelor X-Men și Fantastic Four?

Marvel Horror-verse: Vom primi mai multe filme și seriale horror, conform unui oficial Marvel Studios!

Iron Man: cel puțin 4 variante interpretate de Robert Downey Jr. ar putea trăi în multiversul MCU