Marvel City » Prima poză oficială cu Lady Gaga în rolul de Harley Quinn, în filmul Joker: Folie à Deux
Prima poză oficială cu Lady Gaga și Joaquin Phoenix în rolurile lor de Harley Quinn și Joker

Prima poză oficială cu Lady Gaga în rolul de Harley Quinn, în filmul Joker: Folie à Deux

Cu ocazia Valentine’s Day, regizorul Todd Phillips a făcut o surpriză fanilor Gotham City, postând pe Instagram prima poză oficială cu artista Lady Gaga în rolul de Harley Quinn în filmul Joker: Folie à Deux, pelicula care va reprezenta continuarea primului film Joker, care l-a avut pe actorul Joaquin Phoenix în rol principal.

Cadrul care ne-a fost oferit este, desigur, unul romantic, Harley Quinn fiind alături de Joker. Poza pare să descrie perfect o mare parte din ce va reprezenta acest film: dragoste nebună, nu doar în sensul figurat, ci mai ales la propriu. Ne-ar mai putea duce gândul la faptul că Joker pare să aibă nasul și obrajii plini de sânge, fiindcă în primul film ne-a fost arătat modul în care a devenit un criminal psihopat închis la azilul Arkham Asylum, însă cel mai probabil în situația de față de fapt e vorba doar de ruj.

Cum va ajunge Harley Quinn (Lady Gaga) să se îndrăgostească de Joker?

Cel mai probabil în film se va adapta în mare parte storyline-ul din serialul animat Batman: The Animated Series. Ca fapt divers, știați că personajul interpretat de Lady Gaga a apărut mai întâi în acest desen animat (1992), iar abia apoi în benzile desenate (1993)?

Personajul Harley Quinn a apărut prima dată în desenul animat Batman: The Animated Series și nu în benzile desenate DC Comics
Personajul Harley Quinn a apărut prima dată în desenul animat Batman: The Animated Series și nu în benzile desenate DC Comics

În desenul animat, Harley Quinn era un medic psihiatru pe nume Dr. Harleen Quinzel, care s-a îndrăgostit de Joker în timp ce îl trata la azilul Arkham. Producătorii filmului au confirmat, de altfel, faptul că și personajul jucat de Lady Gaga va fi un medic psihiatru. Revenind la desenul animat, Joker reușește să o manipuleze pentru a evada și într-un final să o înnebunească la culme (la propriu), astfel încât doctorița a devenit Harley Quinn.

Când apare Joker: Folie à Deux?

Premiera Joker 2 e programată pentru 4 octombrie 2024. Nu știm foarte multe detalii încă, însă știm că acțiunea se va petrece într-un univers din DC Elseworlds, după anunțul lui James Gunn despre reorganizarea întregului univers DC.

Mai știm că Sophie, vecina lui Joker din primul film, personaj interpretat de actrița Zazie Beetz, va reveni și pentru partea a doua. În primul film, ne erau prezentate cadre prin care ni s-a indus ideea că Arthur Fleck AKA Joker este îndrăgostit de ea și că au de gând să formeze un cuplu, însă pe la finalul poveștii aflăm că totul era de fapt doar în imaginația criminalului psihopat.

Prima poză oficială din Joker 2 ne-a fost prezentată acum 2 luni și e aceasta:

E interesant și numele ales pentru noul film. Folie à Deux este uneori termenul folosit pentru sindromul Lasègue–Falret, mai exact pentru tulburare psihotică comună, ceea ce ne duce bineînțeles cu gândul la faptul că Joker, împreună cu Harley Quinn, vor face multe nebunii la propriu și la figurat în această producție DC.

Sunteți entuziasmați să îi vedeți pe Lady Gaga și pe Joaquin Phoenix anul viitor, pe marile ecrane?

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filmul Avengers: Secret Wars ar putea avea 2 părți, Doctor Strange 3 și alte zvonuri

Primul episod Secret Invasion s-a terminat într-un mod ȘOCANT!

Kang the Conqueror – cum a ajuns supervillainul în Quantum Realm?

Ce personaje „surpriză” vom avea în filmul Ant-Man and the Wasp: Quantumania?