Marvel City » Mark Ruffalo a ezitat să spună dacă Iron Man și Captain America vor reveni în MCU
Robert Downey Jr., Chris Evans și Mark Ruffalo sunt cunoscuți pentru rolurile supereroilor Iron Man, Captain America și Hulk din MCU

Mark Ruffalo a ezitat să spună dacă Iron Man și Captain America vor reveni în MCU

Cunoscut pentru faptul că obișnuiește să ofere multe spoilere, la fel precum actorul Tom Holland care îl interpretează pe Spider-Man, actorul Mark Ruffalo a fost întrebat în cadrul Emerald City Comic Con 2023 dacă actorul Robert Downey Jr. va reîmbrăca vreodată costumul său de Iron Man. Răspunsul celui care joacă rolul lui Hulk, marele monstru verde, a fost unul ezitant: „[Faptul că Iron Man a murit în filmul Avengers: Endgame a fost trist], însă există o mașină a timpului [în Marvel Cinematic Universe]. Pe lângă asta, există și universuri și realități paralele, deci orice se poate întâmpla [râzând].”.

Având în vedere că răspunsul său a lăsat loc de interpretări, a fost întrebat dacă asta înseamnă că Iron Man și Captain America (Steve Rogers) se vor întoarce în MCU, iar Mark Ruffalo a preferat să dea un răspuns ezitant: „N-am să spun că e imposibil, dar n-am să spun nici că este posibil.”

Mark Ruffalo la City Comic Con 2023
Mark Ruffalo la City Comic Con 2023

Actorul Mark Ruffalo are o reputație de a oferi spoilere din viitoare proiecte Marvel Studios

Cele mai faimoase spoilere date de superstarul de la Hollywood au avut loc în 2017. Prima astfel de „scăpare” s-a întâmplat la Comic Conul D23, când în mod involuntar a spus cum va arăta finalul filmului Avengers: Infinity War. Deși a încercat să facă o glumă din acea declarație, nu i-a ieșit.

Celălalt spoiler a venit la premiera Thor: Ragnarok, când a filmat live apariția sa pe covorul roșu, însă a uitat să oprească înregistrarea după ce a introdus telefonul său în buzunar, practic difuzând în direct astfel o bună parte din fundalul sonor al filmului. Live-ul a fost oprit numai când a venit cineva să îi spună să închidă telefonul.

Este posibil ca Ruffalo să ne fi oferit un spoiler și anul trecut

Mark Ruffalo a făcut o afirmație interesantă privind The Multiverse Saga, declarând anul trecut că Avengers: Secret Wars se va termina cu un Big Bang. E adevărat că în engleză avem expresia „to end with a bang”, care în principiu înseamnă că ceva se va încheia într-un mod spectaculos, entuziasmant, inedit etc., însă faptul că The Multiverse Saga s-ar putea încheia cu un BIG BANG a pus pe gânduri mulți fani Marvel, YouTuberi și chiar și jurnaliști pasionați de filmele și serialele cu supereroi.

Printre teoriile care se vehiculează se regăsește și faptul că, la finalul The Multiverse Saga, ne vom alege probabil cu un nou multivers, refăcut din temelii, cauzat de un „Big Bang”. Astfel, în noul univers principal probabil vom avea diverse personaje din mai multe universuri mai vechi. Se poate întâmpla să avem Iron Man, Captain America, Hulk, Black Widow, Captain Marvel, Thor, Spider-Man și mulți alți supereroi interpretați de alți actori și să ne alegem și cu multe alte personaje noi.

Serialul Loki explică faptul că multiversul e format din diverse ramuri ale universului principal, cauzate de călătoria în timp
Serialul Loki explică faptul că multiversul e format din diverse ramuri ale universului principal, cauzate de călătoria în timp

Revenind la Iron Man și Captain America, primul răspuns al lui Mark Ruffalo ar putea fi bineînțeles tot un spoiler. Cu siguranță călătoria în timp sau prin multivers sunt modalitățile la care se gândesc cei de la Marvel Studios să îi readucă pe Robert Downey Jr. și Chris Evans în prim plan.

Voi ce părere aveți? Declarația lui Ruffalo de la comic con a fost sau nu o nouă „scăpare”?

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

James Gunn (DC Studios) răspunde unor acuzații: „Nu am mințit niciodată fanii și nici nu o voi face!”

Identitatea secretă a supereroilor – subiectul unui viitor film sau serial Marvel?

HBO Max a anulat serialele Doom Patrol și Titans – al patrulea sezon din ambele va fi și ultimul

Zvon: Filmul Deadpool 3 ar putea avea un mare impact asupra filmului Avengers: The Kang Dynasty