Marvel City » Gal Gadot revine ca Wonder Woman în Shazam 2!
E cât se poate de oficial, actrița Gal Gadot revine în rolul de Wonder Woman în Shazam! Fury of the Gods

Gal Gadot revine ca Wonder Woman în Shazam 2!

Un nou clip de promovare al filmului Shazam! Fury of the Gods, care are avanpremiera în România miercuri, 15 martie, arată că actrița Gal Gadot va reveni în rolul de Princess Diana AKA Wonder Woman!

Superamazoana este văzută în aceste cadre video de înaltă calitate, interacționând cu Billy Batson AKA Shazam și prietenii săi, spunându-i lui Billy că ar trebui să se „rezume la salvarea lumii”, după un moment în care acesta părea să încerce să îi facă avansuri. Toată fază poate fi urmărită aici:

Ce mai știm despre Shazam 2

Așadar, toate indiciile despre care discutam în acest articol s-au dovedit a fi adevărate: Gal Gadot revine, însă încă nu știm cât de important va fi rolul ei în acest film.

Regizorul David F. Sandberg spunea recent că Shazam 2 va fi un film „mini-Avengers”, plin de acțiune și cu multe personaje. Mai mult ca sigur se referea și la Wonder Woman, dar oare vor fi și alte surprize neanunțate, cum ar fi de exemplu alți supereroi care au făcut parte din Justice League?

Cu siguranță regizorul nu e foarte încântat de faptul că s-a aflat de revenirea actriței Gal Gadot cu câteva zile înainte de lansarea acestei producții DC Studios, însă cu siguranță Shazam! Fury of the Gods va fi un film distractiv chiar și cu această super dezvăluire.

E acesta ultimul film cu Gal Gadot ca Wonder Woman?

Captură din clipul de promovare a filmului Shazam 2, care dovedește revenirea actriței Gal Gadot
Captură din clipul de promovare a filmului Shazam 2, care dovedește revenirea actriței Gal Gadot

Va fi de asemenea interesant de văzut dacă frumoasa actriță face parte din planurile pe termen lung ale co-directorilor James Gunn și Peter Safran, având în vedere că Gunn deja a anunțat că, după lansarea noului DC Universe, vom avea un nou Superman, mai tânăr. De asemenea, vom avea și un nou Batman, interpretat de un alt actor. Va fi acesta ultimul film cu Gal Gadot în rolul de Femeia Fantastică? Probabil răspunsul îl vom afla destul de curând.

Sunteți entuziasmați să-i revedeți pe marile ecrane pe Wonder Woman și pe Shazam?

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Marvel Horror-verse: Vom primi mai multe filme și seriale horror, conform unui oficial Marvel Studios!

James Gunn, co-directorul DC Studios, promite fanilor că în această lună se vor anunța mai multe filme

Serialul Secret Invasion apare abia în iunie? Mai multe showuri Marvel ar putea fi amânate

Kang the Conqueror – cine este supervillainul din benzile desenate care se va confrunta cu Ant-Man și cu Avengers?