Marvel City » Ce înțelegere fac Ant-Man și Kang the Conqueror în noul trailer Ant-Man and the Wasp: Quantumania?
Ant-Man și Kang the Conqueror în filmul Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Ce înțelegere fac Ant-Man și Kang the Conqueror în noul trailer Ant-Man and the Wasp: Quantumania?

Salutare, cetățeni Marvel! Azi vom discuta despre ce înțelegere fac Ant-Man și Kang the Conqueror în noul trailer al filmului Ant-Man and the Wasp: Quantumania, plus despre multe alte detalii din trailer!

Da, da, ați auzit bine, Marvel Studios a lansat acum câteva ore noul trailer pentru filmul Ant-Man and the Wasp: Quantumania, care va avea premiera în cinematografele din România luna viitoare, mai exact în data de 17 februarie.

Dacă acum câteva zile am aflat că acesta va fi cel mai lung film în care va apărea Ant-Man în rol principal, azi am aflat mai multe detalii despre ce anum ar urma să se întâmple în filmul care practic va deschide Phase 5 din Marvel Cinematic Universe!

Ant-Man and the Wasp: Quantumania va fi un film foarte important pentru „The Multiverse Saga”

Pe Kang l-am văzut deja în MCU sub forma lui He Who Remains în serialul Loki, jucat de actorul Jonathan Majors, însă acesta a fost doar o variantă a sa din timeline-ul principal, iar la final știm cu toții că a fost ucis de… (SPOILER ALERT) … Sylvie (o variană feminină a lui Loki).

Este destul de probabil ca Ant-Man and the Wasp: Quantumania să ne prezinte încă de la bun început varianta cea mai periculoasă și ticăloasă a lui Kang, care aparent trăiește sau este captiv în dimensiunea „Quantum Realm”, acolo unde pot călători doar Ant-Man, Wasp și cei care au tehnologia necesară de a-și reduce enorm dimensiunile.

Poate că vom primi chiar „the real deal” încă de acum, adică acel Kang care va fi subiectul filmului Avengers: The Kang Dynasty din 2025. Mai exact, echivalentul lui Thanos care de această dată va pune în pericol nu doar universul în care personajele principale trăiesc, ci întregul multivers, universurile paralele în care trăiesc variantele personajelor principale și cele neintroduse încă în MCU, cum ar fi de exemplu universul X-Men din filmele Fox, anumite seriale Marvel care nu fac parte din MCU, universurile a celorlalți 2 (cel puțin) Oameni Păianjen etc.

La cum arată lucrurile în acest moment, cel mai probabil vom vedea acest Kang sau variante ale sale mult mai des pe marile ecran decât l-am văzut pe Thanos înainte de Infinity War, mai exact foarte probabil îl vom vedea și în sezonul 2 din Loki ce va apărea prin această vară, îl vom vedea probabil și în filmul Fantastic Four din 2025 și nu ar fi exclus să îl vedem și în alte proiecte Marvel ce se vor lansa în curând, ca de exemplu Guardians of the Galaxy Vol. 3, The Marvels, posibil chiar și Deadpool 3.

Ce înțelegere vor face Ant-Man și Kang the Conqueror?

Noul trailer al filmului pare să ne arate faptul că personajul principal jucat de actorul Paul Rudd ar urma să fie convins de Kang The Conqueror să îi ofere secretul părăsirii dimensiunii Quantum Realm în schimbul… TIMPULUI. Pentru cei neinițiați în benzile desenate Marvel, Kang este un personaj care are abilitatea de a manipula timpul.

Știm cu toții că Ant-Man a pierdut cel puțin 5 ani din viață aiurea, ori fiind la închisoare, ori fiind blocat în Quantum Realm. Pentru părăsirea Quantum Realm, Kang promite că îi va oferi la schimb lui Scott Lang cei cinci ani pe care i-ar putea recupera, să poată trăi alături de familie și să o vadă pe Cassie, fiica sa, crescând alături de el. Și nu doar Ant-Man a pierdut ani din viață, ci și soția Jane și Cassie, deoarece au fost nevoite să trăiască fără un soț și fără un tată.

Captură din trailerul filmului Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Captură din trailerul filmului Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Iar dacă Ant-Man îl va ajuta pe Kang să părăsească Quantum Realm, ar fi poate cazul să ne pregătim să primească și alți supereroi niște oferte de „nerefuzat” în alte filme. Cum ar fi ca Spider-Man să facă înțelege cu Kang pentru a o reprimi pe mătușa May? Dar dacă Thor ar primi o ofertă din partea lui Kang de a o aduce înapoi perfect sănătoasă pe Jane Foster, personajul jucat de Natalie Portman? Ce ziceți de o ofertă pentru Pepper Potts și Happy Hogan ca Iron Man să fie readus la viață?

Quantumania îl va introduce în Marvel Cinematic Universe pe M.O.D.O.K., un „supercomputer umanoid” ticălos

Trailerul ni-l prezintă în premieră și pe MODOK, care în benzile desenate a fost un om de știință pe nume George Tarleton, dar pe care s-au făcut experimente la locul său de muncă și a devenit computerul umanoid M.O.D.O.K.: Mental Organism Designed Only for Killing. Pe parcursul timpului, M.O.D.O.K. a pus mari probleme celor din Avengers în benzile desenate, având multe confruntări cu aceștia.

Supercomputerul umanoid M.O.D.O.K. va apărea și el în Quantumania
Supercomputerul umanoid M.O.D.O.K. va apărea și el în Quantumania

Însă în MCU rolul de M.O.D.O.K. e jucat de actorul Corey Stroll, cel care era Yellowjacket în primul film Ant-Man. Așadar, cel mai probabil în acest film M.O.D.O.K. nu va fi George Tarleton, ci Darren Cross (Yellowjacket). Dacă bine țineți minte, acesta a fost prins în costumul său și s-a micșorat la nivel de particule subatomice. Se pare că nu a murit și nu mai e nici om, ci acum e M.O.D.O.K.

Sunteți entuziasmați să îi vedeți pe Ant-Man și Kang the Conqueror la cinema, luna viitoare? Voi ce credeți că se va întâmpla în film? Lăsați un comentariu mai jos!

Voi reveni cu și mai multe detalii despre Ant-Man and the Wasp: Quantumania în zilele și/sau săptămânile următoare, dar până atunci…

‘Nuff said!

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Secret Invasion – totul despre storyline-ul Marvel Comics care stă la baza unui nou serial!

Iron Man: cel puțin 4 variante interpretate de Robert Downey Jr. ar putea trăi în multiversul MCU

Kingpin vs. Spider-Man în MCU? Vincent D’Onofrio vrea să apară în Spider-Man 4!

Kang the Conqueror – cum a ajuns supervillainul în Quantum Realm?