Marvel City » The Flash – totul despre noul trailer al filmului, plus noi detalii și teorii despre resetarea universului DC
Filmul The Flash lasă niște întrebări fără răspuns

The Flash – totul despre noul trailer al filmului, plus noi detalii și teorii despre resetarea universului DC

Filmul The Flash a primit un nou trailer cu ocazia Super Bowl! Conform acestuia, supervitezistul The Flash nu doar că va călători în timp și va produce un Flashpoint, ci va crea astfel un întreg univers paralel, unde aparent mama sa va rămâne în viață. Acolo pare să întâlnească noua variantă de Barry Allen, care va fi interpretat tot de Ezra Miller.

De asemenea, îi vom mai avea în film pe Ben Affleck ca Batman, dar și pe Michael Keaton ca Batman, care cel mai probabil e supereroul din realitatea în care mama lui Barry Allen încă trăiește. Îl vedem revenind pe marile ecrane și pe General Zod, iar mai pe la final ne este prezentată și o variantă de Kara Zor-El AKA Supergirl, jucată de actrița Sasha Calle. Chiar merită să urmăriți trailerul fiindcă e foarte interesant. S-ar putea să fi avut dreptate James Gunn când a spus că acest film va fi unul dintre cele mai bune filme cu supereroi din istorie.

Cum va ajunge The Flash să altereze întregul univers DC?

Din trailer reiese că Barry Allen are de gând să fugă până în trecut pentru a preveni decesul mamei sale și pentru a preveni condamnarea la închisoare a tatălui său, deoarece nu el era criminalul. Deși Bruce Wayne, varianta interpretată de actorul Ben Affleck, încearcă să îl convingă să nu facă asta, din simplul motiv că Barry nu are cum să știe care vor fi consecințele acțiunii sale, totul este în zadar, fiindcă The Flash nu va ține cont de sfatul său și tot va călători în timp.

Batman, interpretat de Ben Affleck, nu reușește să îl convingă pe Barry Allen să renunțe la ideea de a schimba trecutul
Batman, interpretat de Ben Affleck, nu reușește să îl convingă pe Barry Allen să renunțe la ideea de a schimba trecutul

Putem intui foarte ușor faptul că, în noua cronologie cauzată de The Flash, Superman nu a ajuns niciodată pe Terra, iar Barry va trebui să găsească o soluție pentru a-l opri pe General Zod, supervillainul kryptonian. La fel ca în filmul Man of Steel, Zod plănuiește terraformarea planetei.

Cum va fi oprit General Zod?

The Flash se întâlnește cu Barry Allen din noua realitate creată. Această variantă de Barry probabil e cea care a reușit să crească alături de mama lui, a cărei deces a fost prevenit.

Barry Allen se va întâlni în noua realitate cu noul Batman, interpretat de Michael Keaton
Barry Allen se va întâlni în noua realitate cu noul Batman, interpretat de Michael Keaton

Cei doi Barry se vor întâlni la un moment dat cu Batmanul noii realități, interpretat de nimeni altul decât Michael Keaton, cel care a mai îmbrăcat costumul cavalerului negru în filmele Batman și Batman Returns, regizate de Tim Burton.

Conform trailerului, în noua cronologie nu vom avea „metaoameni”, adică oameni cu superputeri. Nu știm însă dacă într-adevăr e așa sau nu, cel puțin asta spune Barry la un moment dat în trailer. Cu toate acestea, chiar și fără metaoameni, o vom vedea și pe Supergirl, în locul lui Superman. Din trailer reiese că ea ar fi fost capturată de guvern într-un mod similar cum era Superman în storyline-ul original Flashpoint din benzile desenate.

Actrița Sasha Calle va juca rolul de Kara Zor-El AKA Supergirl în The Flash
Actrița Sasha Calle va juca rolul de Kara Zor-El AKA Supergirl în The Flash

Cel mai probabil originalul Barry Allen va forma o echipă cu noul Barry, cu Batman (Michael Keaton) și cu Supergirl pentru a-l opri pe Zod.

Dar oare asta e tot?

S-ar putea să primim mai multe surprize! Așa cum Marvel Studios nu a dezvăluit revenirea lui Tobey Maguire și Andrew Garfield în rolurile lor de Spider-Man în No Way Home, poate că și DC Studios ne va păstra câteva surprize plăcute pentru filmul The Flash. Sau poate și alte surprize, poate unele ceva mai dramatice, tip „plot twist”.

E cale liberă pentru cât mai multe speculații, așa că haideți să vă arăt câteva!

General Zod s-ar putea să nu fie marele supervillain al filmului

Da, ați citit bine. E foarte probabil ca General Zod să nu fie principalul supervillain. De ce? Fiindcă e foarte interesantă alegerea culorii galbene pentru varianta de Barry Allen din noua realitate în momentul întâlnirii cu varianta din cronologia originală, aceasta fiind un posibil indiciu care ne duce cu gândul la unul dintre marii răufăcători rivali ai lui The Flash și anume Reverse-Flash.

Momentul în care Barry Allen din cronologia originală întâlnește varianta sa din noua realitate
Momentul în care Barry Allen din cronologia originală întâlnește varianta sa din noua realitate

În benzile desenate, Reverse-Flash este cel care o ucide pe mama lui Barry. Însă dacă Barry din viitor previne decesul mamei sale, nu-i exclus ca noua variantă de Barry Allen să devină de fapt Reverse-Flash în noua realitate. Va fi oare bătălia finală pentru salvarea realității de fapt o confruntare între originalul Flash și noul Flash, devenit de fapt Reverse-Flash?

Îi vom avea pe Aquaman și pe Wonder Woman în The Flash?

Aquaman și Wonder Woman se războiesc în storyline-ul original Flashpoint din benzile desenate
Aquaman și Wonder Woman se războiesc în storyline-ul original Flashpoint din benzile desenate

În storyline-ul original Flashpoint din benzile desenate, atlantienii și amazoanele se războiesc între ei. Trailerul The Flash nu ne-a arătat astfel de cadre, însă nu ar trebui să fim surprinși dacă acest detaliu va fi păstrat pentru film sau dacă va fi ignorat în totalitate.

Vom avea doar 2 personaje The Flash în film? Ce șanse sunt să apară și Barry-ul actorului Grant Gustin sau un Jay Garrick?

Cum spuneam și înainte, la fel ca Marvel Studios cu No Way Home, poate ne-au pregătit surprize și cei de la DC Studios.

Grant Gustin este actorul care interpretează rolul de The Flash în serialul său din Arrowverse, în această perioadă rulând exact ultimul sezon al serialului.

Iar Jay Garrick este primul The Flash din istoria benzilor desenate și este interpretat de actorul John Wesley Shipp atât în serialul The Flash din anii ’90, cât și în serialul din Arrowverse.

Momentul în care Barry Allen interpretat de Ezra Miller și Barry Allen jucat de Grant Gustin se întâlnesc în serialul The Flash din Arrowverse
Momentul în care Barry Allen interpretat de Ezra Miller și Barry Allen jucat de Grant Gustin se întâlnesc în serialul The Flash din Arrowverse

Un motiv pentru care și-ar putea face simțită prezența cel puțin unul dintre cei doi e că în storyline-ul Crisis on Infinite Earths din Arrowverse, Barry Allen interpretat de Ezra Miller și Barry Allen jucat de Grant Gustin s-au întâlnit pentru o fracțiune de timp.

Ar fi chiar interesant ca cei doi să se reîntâlnească în filmul The Flash, care va avea premiera în România în data de 16 iunie 2023! Voi ce surprize credeți că ne-au mai pregătit cei de la DC Studios pentru acest film?

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kingpin vs. Spider-Man în MCU? Vincent D’Onofrio vrea să apară în Spider-Man 4!

Scenele de final din Ant-Man and the Wasp: Quantumania explicate pe înțelesul tuturor

Filmul Ant-Man and the Wasp: Quantumania a primit un nou trailer înainte de lansare

Ce înțelegere fac Ant-Man și Kang the Conqueror în noul trailer Ant-Man and the Wasp: Quantumania?