Marvel City » The Penguin l-ar putea avea pe Robert Pattinson ca Bruce Wayne / Batman în serial
The Batman (Robert Pattinson) confruntându-se cu The Penguin (Colin Farrell)

The Penguin l-ar putea avea pe Robert Pattinson ca Bruce Wayne / Batman în serial

În acest an ar trebui să aibă premiera serialul The Penguin pe HBO Max, unde ar trebui să aflăm modul în care gangsterul Oswald Cobblepot AKA The Penguin, interpretat de actorul Colin Farrell, a ajuns la putere în structurile mafiei din Gotham City. Acțiunea se va petrece în DC Elseworlds conform James Gunn, mai exact în universul în care rolul de Bruce Wayne AKA Batman este jucat de actorul Robert Pattinson.

Conform podcastului The Hot Mic, moderatorul Jeff Sneider a dezvăluit faptul că actorul Robert Pattinson ar putea să revină în rolul de Bruce Wayne în acest serial, probabil pentru 1-2 episoade. Nu știm însă dacă se va și echipa în Cavalerul Negru din Gotham City, iar zvonul nu a fost confirmat încă oficial de DC Studios.

Ce mai știm despre serialul The Penguin

Evenimentele din serial vor avea loc după cele din filmul The Batman. Îl vom vedea pe The Penguin ajungând la putere, profitând de moartea capului mafiei Carmine Falcone. Povestea va avea 8 episoade, Lauren LeFranc este producătorul serialului, alături de Dylan Clark și Matt Reeves producători executivi, ultimii fiind și producătorii The Batman, Reeves chiar și regizor al filmului.

Conform unui interviu mai vechi cu Matt Reeves, The Penguin va fi în același timp și puntea care va face trecerea de la filmul The Batman către The Batman – Part II, care va avea premiera în data de 3 octombrie 2025.

Producătorii serialului The Penguin s-au inspirat din Scarface
Producătorii serialului The Penguin s-au inspirat din Scarface

Tot în cadrul unui interviu mai vechi, regizorul Matt Reeves a explicat viziunea cu privire la personajul The Penguin, fiind entuziasmat de „Ideea producerii serialului și de a intra adânc în cunoașterea personajului, iar asta îi va oferi un moment în stilul Scarface”. Așadar, se anunță un serial interesant pentru amatorii de filme polițiste cu mafioți, precum Scarface, The Godfather, Goodfellas, Reservoir Dogs și multe altele.

Se mai vehiculează faptul că serialul va explora și modul tragic în care gangsterul Oswald Cobblepot a pierdut-o pe mama sa, Francis, care suferea de o formă avansată de demență numită Demență cu corpi Lewy (DLB).

Ce actori au fost confirmați deja pentru serial?

În acest moment, singurul actor din The Batman confirmat oficial pentru serial este Colin Farrell, cel care va reveni în rolul de The Penguin. Alți actori care au fost anunțați pentru serial:

– Rhenzy Feliz, va juca rolul unui tânăr care se va împrieteni cu Oswald. El deja are experiență cu producții supereroi, jucând rolul lui Alex Wilder în serialul Runaways, bazat pe benzile desenate Marvel cu același nume;

– Cristin Milioti – actrița va interpreta rolul Sofiei Falcone, fiica gangsterului Carmine Falcone.

Sunteți entuziasmați să vedeți serialul The Penguin? Cât de important credeți că ar putea fi rolul lui Robert Pattinson în acest serial?

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DC Studios a anunțat 5 filme și 5 seriale din noul univers cu supereroi DC!

Batman va fi interpretat de un nou actor în DCU, conform James Gunn, co-directorul DC Studios

Ant-Man and the Wasp: Quantumania va fi cel mai lung film cu Ant-Man în prim plan!

Filme și seriale Marvel în care Luke Cage și Iron Fist ar putea reveni