Marvel City » Batman va fi interpretat de un nou actor în DCU, conform James Gunn, co-directorul DC Studios
Cine va fi actorul care va intrepreta rolul de Batman în filmul The Brave and the Bold?

Batman va fi interpretat de un nou actor în DCU, conform James Gunn, co-directorul DC Studios

După ce a anunțat recent că Superman nu va mai fi interpretat de actorul Henry Cavill, ci de un actor mai tânăr, James Gunn a confirmat acum câteva ore pe Twitter că și rolul supereroului Batman va fi jucat de altcineva în noul univers DC și nu de cineva care a mai fost „cavalerul negru”. Această clarificare a venit după ce co-directorul DC Studios a dezmințit mai întâi, prin intermediul aceleiași rețele de socializare, zvonurile despre revenirea lui George Clooney după mulți ani în rolul de Batman.

James Gunn nu a oferit însă mai multe detalii despre cine ar putea fi actorul care va juca rolul de Batman în filmul The Brave and the Bold, însă clarificarea oferită elimină câteva posibilități la care s-au gândit fanii supereroului care apără Gotham City.

Cine sunt cei care sigur NU vor interpreta rolul de Batman în DCU

Actorii Michael Keaton, Ben Affleck și Robert Pattinson în rolul de Bruce Wayne - niciunul dintre aceștia nu va fi Batman în The Brave and the Bold
Actorii Michael Keaton, Ben Affleck și Robert Pattinson în rolul de Bruce Wayne – niciunul dintre aceștia nu va fi Batman în The Brave and the Bold

Co-directorul DC Studios a confirmat încă de acum câteva săptămâni că Ben Affleck nu se va întoarce ca Batman, însă va lucra în continuare pentru DC Studios ca regizor. A mai confirmat și faptul că Robert Pattinson va reveni ca Bruce Wayne pentru partea a doua a filmului The Batman, care a și primit un nume oficial zilele trecute: The Batman – Part II. Acțiunea se va petrece însă în DC Elsewords și nu în DCU, noul univers pe care îl vom primi în 2025.

Alți actori celebri care au jucat rolul lui Batman relativ recent și pe care îi putem exclude din lista de posibilități sunt Christian Bale, în trilogia The Dark Knight, Val Kilmer în Batman Forever și Michael Keaton în Batman și Batman Returns. Despre ultimul știm că va apărea în filmul The Flash, despre care se zvonește că va face tranziția către noul univers DC cu un Flashpoint, însă având în vedere noutățile oferite de James Gunn, nu îl vom avea pe Keaton ca Batman în DCU.

Dar atunci cine ar putea fi în rolul de Bruce Wayne?

Este greu de ghicit încă de acum cine va primi acest rol, însă un alt indiciu pe care îl avem e faptul că în The Brave and The Bold, Bruce Wayne va afla despre existența fiului său Damian Wayne, crescut ca asasin cel mai probabil de către League of Assassins, iar Bruce va avea o muncă grea de a-l aduce pe băiatul său pe calea cea dreaptă, ajutându-l să devină supereroul Robin. Având în vedere toate aceste detalii, cel mai probabil rolul de Batman va fi oferit unui actor care are vârsta cuprinsă între 40 și 60 de ani.

Ar putea fi actorul Chris Pratt următorul Batman?
Ar putea fi actorul Chris Pratt următorul Batman?

Un alt indiciu pe care îl avem e că s-ar putea ca unul dintre actorii care au mai colaborat cu James Gunn să primească rolul de Bruce Wayne. Având în vedere că Gunn a declarat în repetate rânduri că nu e exclus ca anumiți actori din producțiile sale Marvel să vină alături de el în DCU, nu e exclus să îl vedem în rolul de Batman pe cineva precum Chris Pratt AKA Starlord din filmele Guardians of the Galaxy.

Ce filme și seriale cu Gotham City vom mai primi de la DC?

Până la filmul The Brave and the Bold, care va apărea probabil undeva prin 2026, vom primi noi producții din lumea lui Batman. În acest an ar trebui să se lanseze serialul The Penguin, care face parte din universul în care Robert Pattinson este Bruce Wayne. Anul viitor ar trebui să primim și Joker: Folie à Deux, care va fi continuarea filmului Joker, unde actorul Joaquin Phoenix joacă rolul principal, iar în partea a doua o va avea alături și pe Lady Gaga, în rolul personajului Harley Quinn. Și, bineînțeles, The Batman – Part II cu Robert Pattinson, care va avea premiera în 2025.

Cam atât știm până acum despre cavalerul negru din Gotham City. Ce actor vi s-ar părea cel mai potrivit în rolul de Bruce Wayne în noul univers DC?

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Luke Cage și Jessica Jones revin în MCU? Actorii serialelor s-au pozat recent împreună

Filmul Avengers: Secret Wars ar putea avea 2 părți, Doctor Strange 3 și alte zvonuri

Kevin Feige, directorul Marvel Studios, nu crede că lumea se va sătura vreodată de filmele cu supereroi

Shazam! Fury of the Gods: filmul e unul tip “Mini-Avengers”, conform regizorului