Marvel City » Ben Affleck își ia adio de la DC Studios. The Flash – ultimul film în care va fi implicat?
Ben Affleck ar putea apărea ultima dată ca Batman în filmul The Flash

Ben Affleck își ia adio de la DC Studios. The Flash – ultimul film în care va fi implicat?

Deși James Gunn și-ar fi dorit ca Ben Affleck să facă parte din echipa lui ca regizor în viitorul univers DCU, actorul a declarat recent într-un interviu pentru The Hollywood Reporter că nu are de gând să regizeze vreun film din viitorul DC Universe:

„Nu aș regiza ceva pentru DC-ul lui Gunn. Absolut deloc. Nu am nimic împotriva lui James Gunn. E un băiat fain, cu siguranță va face o treabă grozavă. Numai că nu aș vrea să regizez așa cum fac ei. Nu mă interesează asta.” sunt cuvintele exprimate de actorul care joacă rolul lui Batman în DCEU.

Colaborarea lui Ben Affleck cu DC Studios s-a încheiat în mod oficial

Colaborarea dintre Ben Affleck și DC Studios ia sfârșit
Colaborarea dintre Ben Affleck și DC Studios ia sfârșit

Deși ar fi cu adevărat interesant să-l vedem pe Affleck regizând un film DC, poate chiar filmul The Brave and The Bold, care îi va avea pe Batman și Robin, declarația de mai sus arată clar că actorul este extrem de decis și nu pare să existe cale de întoarcere, nici măcar ca regizor.

Prin urmare, The Flash ar putea fi ultimul film DC în care Ben Affleck va fi implicat, dacă nu cumva DC Studios vor prezenta diverse cadre cu el în Blue Beetle sau în Aquaman and The Lost Kingdom.

Actorul ar putea fi o soluție pentru Marvel Studios

Ar putea fi Ben Affleck o soluție pentru problemele Marvel Studios?
Ar putea fi Ben Affleck o soluție pentru problemele Marvel Studios?

Deși actorul și-a luat adio de la universul DC, el ar putea fi o posibilă soluție pentru problemele pe care le întâmpină în această perioadă cei de la Marvel Studios, având în vedere că ultimele lor producții, Ant-Man and the Wasp: Quantumania și Thor: Love and Thunder, nu au avut succesul scontat.

Ar putea să lucreze atât ca actor, cât și ca regizor în cadrul mai multor proiecte MCU. De altfel, el deja l-a interpretat pe Daredevil într-un film bazat pe Marvel Comics, dar… mai bine uităm de acel film. Sunt multe alte personaje din MCU care s-ar potrivi pentru Affleck și care încă nu au fost introduse: ar putea fi de exemplu Reed Richards, poate un mutant X-Men sau poate chiar un supervillain precum Norman Osborn, Galactus, Doctor Doom sau alții.

Iar ca regizor, deși nu are prea multe filme lansate pe cont propriu, și-a dovedit deja valoarea, câștigând cu thrillerul său istoric Argo premiul de cel mai bun film și încă două premii Oscar. Un alt film foarte bun pe care l-a regizat e The Town, thriller polițist. Gone Baby Gone e o altă producție marca Ben Affleck, foarte apreciată de către critici și de către cinefili, aceasta fiind tot din genul polițist.

Cum Marvel Studios sunt acum în plin proces de a integra în Marvel Cinematic Universe mai mulți supereroi care combat infracțiunile de „stradă”, nu este exclus să apeleze și la serviciile lui Ben Affleck ca regizor, fiindcă ar putea considera că aceste personaje se pliază perfect pe stilul său.

Voi ce părere aveți? Credeți că Ben Affleck ar putea să treacă la Marvel Studios?

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gal Gadot revine ca Wonder Woman în Shazam 2!

Va reveni Iron Man în MCU? Actorul Jonathan Majors îl vrea pe Robert Downey Jr. în Avengers: The Kang Dynasty!

Elizabeth Olsen vrea să revină în MCU ca Scarlet Witch

Kevin Feige, directorul Marvel Studios, nu crede că lumea se va sătura vreodată de filmele cu supereroi