Marvel City » Vești bune despre starea de sănătate a actorului Jeremy Renner, Hawkeye în Marvel Cinematic Universe
Kate Bishop și Clint Barton, cei doi Hawkeye ai MCU!

Vești bune despre starea de sănătate a actorului Jeremy Renner, Hawkeye în Marvel Cinematic Universe

Actorul Jeremy Renner, cel care joacă rolul supereroului Hawkeye (Clint Barton) în filmele din Marvel Cinematic Universe, a anunțat prin intermediul Twitter că se recuperează acasă, după accidentul pe care l-a suferit chiar în prima zi a anului, în timp ce curăța zăpada.

Mii de persoane, de la apropiați sau colegi de industrie, până la fani, s-au arătat entuziasmați de veștile bune privind starea sa de sănătate, actorul primind multe urări de însănătoșire grabnică. Jeremy Renner a scris:

În afară de „creierul încețoșat” în recuperare, am fost foarte entuziasmat să văd episodul 2.01 (n.m. din serialul Mayor of Kingstown, cu el în rol principal) cu familia mea acasă.

Îndrăgitul actor care a jucat ultima dată rolul de supererou Marvel în serialul Hawkeye a suferit un accident de Anul Nou, în timp ce curăța zăpada din fața casei folosind un utilaj, care l-a călcat pe ambele picioare. Jeremy Renner a pierdut mult sânge și a suferit multiple răni în urma nefericitului eveniment.

Clint Barton este unul dintre cele mai importante personaje din Marvel Cinematic Universe, acesta debutând în filmul Thor, după care și-a mai făcut apariția și în alte filme MCU: The Avengers, Avengers: Age of Ultron, Captain America: Civil War, Avengers: Endgame și Black Widow.

Înainte ca Jeremy Renner să intrepreteze rolul unui supererou în filmele Marvel, actorul a fost nominalizat de două ori și la premiile Oscar, la categoria Best Lead Actor și la Best Supporting Actor, cu peliculele The Hurt Locker (2010) și The Town (2011).

Din 2021, actorul joacă rolul primarului Mike McLusky în Mayor of Kingstown, serialul thriller / polițist menționat și în tweet, care abordează subiecte precum corupția, rasismul sistemic sau inegalitatea.

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Luna viitoare încep filmările pentru Captain America: New World Order

Kang ar putea reveni în următoarele 10 filme și seriale MCU

Totul despre scenele de final din Shazam! Fury of the Gods

Filmul Avengers: Secret Wars ar putea avea 2 părți, Doctor Strange 3 și alte zvonuri