Marvel City » Avengers: Secret Wars – ultimul film cu Răzbunătorii, pentru a face loc echipelor X-Men și Fantastic Four?
Avengers: Secret Wars - ultimul film cu Avengers pentru mulți ani?

Avengers: Secret Wars – ultimul film cu Răzbunătorii, pentru a face loc echipelor X-Men și Fantastic Four?

Marvel Studios ne-au promis că vom primi 2 filme cu echipa de supereroi Avengers în 2025 și în 2026. Este vorba de Avengers: Kang Dinasty și de Avengers: Secret Wars. Există mai multe motive și teorii pentru care ultimul dintre cele două ar putea să însemne sfârșitul filmelor care au Răzbunătorii în prim plan, cel puțin pentru o lungă perioadă de timp, iar în articolul de azi despre asta vom discuta.

Ne putem aștepta ca Marvel Studios să renunțe la colaborarea cu mulți actori cu vechime în Marvel Cinematic Universe

Avem nenumărate teorii și speculații care susțin că personaje importante precum Iron Man AKA Tony Stark, Black Widow AKA Natasha Romanoff sau Captain America AKA Steve Rogers vor reveni în următoarele filme Avengers. Însă asta nu înseamnă că nu vor dispărea după ce Secret Wars va încheia ultimul capitol din The Multiverse Saga.

Iron Man (Tony Stark) ar putea reveni în următoarele filme Avengers
Iron Man (Tony Stark) ar putea reveni în următoarele filme Avengers

Alții despre care putem spune că e posibil să fie trași pe linie moartă după ultimul film cu Răzbunătorii sunt Hawkeye, War Machine sau poate chiar și Thor, personaje care sunt în MCU cam de la începuturi.

Avengers s-ar putea destrăma după Secret Wars deoarece ar putea reprezenta un pericol pentru societate

Cu siguranță vom vedea în cele două filme multe vieți pierdute și vom asista la multe dezastre. Nu aș fi surprins să văd ca într-un final să izbucnească un nou război civil între supereroi, la fel ca în Captain America: Civil War, numai că de această dată ar putea fi un război pentru dreptul la identitatea secretă, deoarece superoamenii ar putea urma să fie obligați să se înregistreze și să își dezvăluie adevărata identitate.

Civil War: Captain America se confruntă cu Iron Man pe tema identității secrete
Civil War: Captain America se confruntă cu Iron Man pe tema identității secrete

Motivul pentru care ar putea izbucni un astfel de conflict e faptul că pagubele care ar putea avea loc în filmul Avengers: Secret Wars vor fi imense, iar cetățenii vor cere autorităților să ia măsuri împotriva tuturor superoamenilor, Răzbunătorii ajungând să fie învinuiți poate în mod nedrept pentru dezastrele cauzate de fapt de către Kang the Conqueror, cel care se zvonește că va fi marele villain atât în Kang Dinasty, cât și în Secret Wars.

Într-un astfel de scenariu, presiunea publică ar putea să ajungă atât de puternică încât ar putea să ducă la destrămarea echipei Răzbunătorilor pentru mult timp, dacă nu cumva chiar definitiv.

Marvel pregătește terenul pentru Fantastic Four și X-Men

În curând vom avea introduse în Marvel Cinematic Universe încă două echipe de supereroi, Fantastic Four urmând să aibă propriul film în februarie 2025, cu aproximativ 3 luni înainte de Kang Dinasty.

Iar în legătură cu X-Men, despre mutanți deja se vorbește în MCU deoarece Fox a fost achiziționat relativ recent de către Disney. Primii mutanți confirmați 100% sunt Ms. Marvel (în propriul ei serial) și Namor (în Black Panther: Wakanda Forever).

X-Men și Fantastic Four vor fi introduși în curând în Marvel Cinematic Universe
X-Men și Fantastic Four vor fi introduși în curând în Marvel Cinematic Universe

Altă echipă care va fi introdusă foarte curând, în 2024 mai exact, e Thunderbolts, numai că această grupare mă aștept să fie oarecum varianta Marvel de „Suicide Squad” de la DC Comics, însă filmul poate va fi ceva mai serios și nu chiar comedie pură.

Pe lângă cele menționate anterior, e destul de probabil ca la un moment dat să primim și un film bazat pe Young Avengers și poate chiar și West Coast Avengers, însă mai multe despre ei probabil într-un alt articol.

Așadar, nu e greu de imaginat ca Marvel Studios să se concentreze în următorii ani să aducă X-Men și Cei Patru Fantastici la nivelul Avengers din punct de vedere al popularității.

Desigur, nu e exclus să vedem personaje din Răzbunătorii în viitoare filme MCU, poate chiar într-un film World War Hulk, însă mă gândesc că va fi mai puțin probabil să mai avem vreun film bazat pe această echipă de supereroi după 2026, având în vedere că urmează să fie introduși cei de la X-Men și Fantastic Four, aceste echipe fiind la fel de importante în benzile desenate Marvel precum sunt Avengers.

Voi ce părere aveți? Vom mai avea filme cu Avengers și după 2026? Dacă da, în cât timp?

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Actorul J.K. Simmons ar juca în mod „absolut” rolul lui J. Jonah Jameson într-un nou film Spider-Man cu Tobey Maguire

Identitatea secretă a supereroilor – subiectul unui viitor film sau serial Marvel?

James Gunn (DC Studios) răspunde unor acuzații: „Nu am mințit niciodată fanii și nici nu o voi face!”

Luke Cage și Jessica Jones revin în MCU? Actorii serialelor s-au pozat recent împreună