Marvel City » Kevin Feige, directorul Marvel Studios, nu crede că lumea se va sătura vreodată de filmele cu supereroi
Kevin Feige este directorul Marvel Studios de 22 de ani

Kevin Feige, directorul Marvel Studios, nu crede că lumea se va sătura vreodată de filmele cu supereroi

Salutare, Marvel-cetățeni! Avem o știre interesantă pentru voi: Kevin Feige, directorul Marvel Studios, susține că lumea nu va obosi prea curând să vizioneze filme și seriale cu supereroi.

În cadrul podcastului The Movie Business Podcast Kevin Feige a spus că deja de două decenii unii oameni se tot așteaptă ca filmele cu supereroi să scadă în popularitate.

Cele mai importante declarații date de Kevin Feige:

„Sunt la Marvel Studios de mai mult de 22 de ani și majoritatea celor de aici sunt deja și ei de minim 10 ani sau mai mult. Încă din al doilea an la Marvel lumea m-a tot întrebat «Așadar, cât de mult crezi că va ține genul ăsta de filme? Se va termina în curând acest entuziasm pentru filme bazate pe benzi desenate?»

Nu am înțeles concret această întrebare fiindcă, pentru mine, e la fel cum ai întreba: «Câte filme bazate pe romane se pot produce, având în vedere că deja s-a lansat Pe Aripile Vântului? Crezi că lumea se va sătura de filme adaptate din cărți?»

Nu veți întreba însă asta niciodată fiindcă există o înțelegere inerentă printre oameni, cum că o carte poate fi orice. Un roman poate avea orice fel de poveste. Așadar depinde de ce fel de povestire adaptezi. Cititorii neinițiați în comics nu înțeleg că e exact la fel și în lumea benzilor desenate.

Avem 80 de ani pline de povestiri interesante, emoționale, inovatoare în benzile desenate Marvel și e un privilegiu pentru noi faptul că le putem adapta. O altă cale de a face asta e să le adaptăm în diverse genuri și tipuri de filme pe care dorim să le producem.”

Argumentele directorului Marvel Studios au fost printre motivele pentru care am pornit proiectul Marvel City

Sunt în totalitate de acord cu ceea ce spune Kevin Feige, iar unul dintre motivele pentru care am pornit proiectul Marvel City este exact părerea sa pe care o vedeți mai sus. Practic, am mizat pe faptul că filmele și serialele cu supereroi vor rămâne populare pentru mult timp de acum încolo, motiv pentru care există o șansă ca și acest site web să devină popular la un moment dat.

Nu pare să mai fie o chestiune de moment popularitatea acestor producții. Probabil unii s-au plictisit de anumite tipuri de filme sau seriale cu supereroi, însă opțiunile de producție sunt nelimitate, mai ales că acum Marvel Studios au dreptul să folosească personajele din X-Men, Fantastic Four, plus personajele pe care le-au folosit în diverse seriale pe alte platforme de streaming decât Disney+. Și la această listă se mai adaugă și alte personaje din benzile desenate, pe care nu le-au introdus încă.

Cum vor arăta o parte din viitoarele filme și seriale din Marvel Cinematic Universe?

Spider-Man cu Tom Holland posibil să devină în următoarele filme Marvel Cinematic Universe un supererou de nivel de „stradă”, cum erau Oamenii Păianjen jucați de Tobey Maguire și Andrew Garfield în propriile lor filme. Daredevil cel mai probabil va fi tot „street-level superhero”, la fel cum era în propriul său serial produs de Marvel Television. Nu-i exclus să îi vedem în curând și pe Jessica Jones, Luke Cage, The Punisher și Iron Fist. Vom avea și filme cu vampiri, Blade nu aș fi surprins să fie făcut în stil mai horror, o noutate pentru Marvel Cinematic Universe.

Fantastic Four ne vor aduce un nou gen de filme științifico-fantastice cu supereroi. X-Men e de așteptat să dezbată și subiectul discriminării față de mutanți, deoarece în benzile desenate deseori este dezbătut acest lucru, ba chiar și în anumite filme cu X-Men produse de Fox au fost scene cu și despre această temă. În plus, fiecare mutant din această echipă are o personalitate diferită, prin urmare putem avea mai multe genuri de filme și seriale cu mutanți, dacă se dorește realizarea mai multor producții care să îi introducă separat în MCU.

Voi ce părere aveți? Vă veți plictisi vreodată de filme și seriale cu supereroi?

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keanu Reeves își dorește să fie Wolverine în Marvel Cinematic Universe

Identitatea secretă a supereroilor – subiectul unui viitor film sau serial Marvel?

HBO Max a anulat serialele Doom Patrol și Titans – al patrulea sezon din ambele va fi și ultimul

Gal Gadot revine ca Wonder Woman în Shazam 2!